efter en lång resa är ella hemma


ELLA ÄR ÄNTLIGEN HEMMA


hejsan svejsan i världen :)
idag är det måndag och idag  kom ja även hem från kalmar och resan.
vi åkte ju till malmö i fredags, danmark/köpenhamn och sen malmö på söndagen oxå.
på söndagen vid 4 gick vårat tåg som vi ksulle åka med, men när vi kom dit 5 minuter innan de skulle gå sa dom att tåget var inställt. greeeat -.-
iallafall så fick vi ta ett annat tåg till lund och där skulle vi
vänta på en buss som tog oss vidare till hässleholm, så vi gjorde som dom sa, tog tåget till lund och på tåget kunde man knappt andas, sjukt mycket folk alltså.
när vi äntligen kom fram till lund som tog cirka 20 minuter men som kändes som en evighet gick vi allafall till busstationen där typ 1000 pers väntade på bussar som skulle ta oss till hässleholm.
men på ungefär 3 timmar kom de typ 3 bussar och de kom bara mer och mer folk som skulle med bussarna för de blev ju allt fler tåg osm blev inställda. vi stog och väntade i lite emr än 2 timmar men efter den tiden gav vi upp, vi va helt frusna och klockan var ungefär 7 då och då skulle vi egentligen varit hemma i kalamr men vi stog fortfarande kvar i lund. så vi bestämde oss för att ta taxi till hässleholm & de va precis va vi gjorde. taxin kom nästa direkt och resan tog cirka 40 minuter. när vi entligen kom fram till hässle.. efter en taxi tur i utländsk lukt satte vi oss inne på tåg stationen och väntade på tåget som skulle ta oss till kalmar, och efter ungefär en timma satt vi på toget som tog oss hem och som tur va var int de inställt som allt annat den dagen.
kom till kalmar vid 11 och de va 4 timmar senare än va vi egentligen skulle kommit hem så jag och ellen hann inte med nån buss till västervik den kvällen så vi sov en natt till hos pappa, och denna natten hade vi lägenheten för oss själva för pappa sov borta. hääärligt mer lite sånger och sager mitt i natten, eller va säger du ellen? ;)

idag vaknade vi vid 6 ungefär, vi tog på oss kläder, en del nytt vi inhandlade i malmö.
vi åt frukost och rusade sedan ut till bussen. blev en bussresa på 3 timmar men de gick rätt fort ändån,
med musik i öronen kan man fördriva tiden rätt bra faktiskt.
kom fram till västervik vid 10 och där efter drog vi oss mot skolan, blev en helt vanlig skoldag förutom att vi missade några lektioner på förmiddagen.
efter skolan hämtade mamma mig vid skolan eftersom att ja inte hade nån cykel. vi åkte till netto och sedan vidare hem. åt tacos och blev senare även en sväng ner till stan, hämtade mina linser och köpte hår färg, gissa viken? :)

pusssssss ella



en mupp bild från i sommras, en sommar som ja saknar till tusen! :(



Kommentarer
Postat av: naaadja

snyyggis! :)

2009-12-05 @ 15:37:08
URL: http://nadjalandstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0