valborg

Nu ska jag strax sätta mig på cykeln och trampa bort mot kvännaren, spår en redigt nice kväll!

saved me from danger

Min dag igår var riktigt jäkla bra! Trippen till Linköping blev så toppen den bara kunnat bli, ett lång besök inne på IKEA, lite springande inne i affärer på IKANO huset där de även blev en del shopping, gött käk och en hel de kort knäpptes de också! Vad jag införskaffade mig visare jag nog lite senare eller imorgon de beror på när jag hinner ochsådär! Även en fika hemma hos malin med god tårta hann vi med! Malin nattade sedan hos mig och vi kollade filmen "Halloween 20 år senare". Nu tänkte jag ta mig en liten dusch och fixa mig lite snabbt och sedan dra mig utåt en sväng med mamma och bror! Hoppas ni alla får en bra dag!

linköping med födelsedagsflickan


cause my heart would stop without you

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen min och försöka sova, är vrååååål trött så ska nog gå ganska så bra tror ja! Imorgon drar jag till linköping tillsammans med malin! Ska upp rätt tidigt så är nog bäst att ja stänger av här så ja får sova något inatt iallafall. Hoppas ni haft en riktigt bra dag - min har väl mest bestått av plugg osåntdär, godnatt!

Min lilla mallan-N fyller 16 år idag (efter 00.00) så grattis min lilla pingla, jag älskar dig ♥


tatuering - forever young


Det var det här jag ville visa er, gjorde den i lördags - jag var nervös och de gjorde ont men jag blev nöjd!


gårdagens film - the skeleton key

Filmen vi kollade på igår var riktigt bra och till er som inte har sett den - se den!


födelsedags firande

Två bilder från igår då jag emma lisa och emma firade malin lite granna - tårtbak, födelsedagskäk, film, snack ochså vidare osv. Blev även så att alla sov i lägenheten sen och det kunde nog inte blivit så mycket bättre än så tror ja!


by fashiontoast


fashiontoast


I don't know why


when it was good

har tills nu legat och stekt i solen tillsammans med emma och just nu sitter vi uppe i saras lägenhet och chillar lite granna.
ska strax dra ut ígen och ikväll blir de firande av patrick och därefter grillning, spår en redigt nice dag!


måndag 25 april

Min helg i kalmar var toppen med både påskfirande, promenader, sol och godgod mat! Gjorde även en liten sak som jag ska visa er senare! Nu ska jag bege mig bort till emma och umgås med den lilla filuren. Hoppas ni alla får en bra och solig dag!

..

Nu tar jag bussen till kalmar så hör jag av mig på söndag eller måndag! Ni får ha en superbra påsk allesammans!

Ett besök ute hos mormor


Den absolut finaste änglen uppe i himlen. Jag vet att jag någon gång kommer att få träffa dig igen, WE MISS YOU

whip my hair

Har hunnit med rätt mycket idag, både gått i skolan där nationella fick bra och filmen var helt okej. Varit i stan med tre härliga brudar - ellen amanda och ebba. Har även solat, dansat och träffat malin och oskar ett tag. Vädret har ju varit toppen idag också så rasterna gick ju åt till att sitta i solen och bara steka, låter inte helt fel eller hur?

Nu sitter jag här med en varm vetekudde runt halsen eftersom ja råka göra något med nacken när ja dansa förut så har rätt så ont nu, typ som när ja hade nackspärr, eller nä inte riktigt men nästan. Hade dock tur att de hände när vi nästan precis slutade, för annars hade ja inte kunnat dansa överhuvud taget, så tur i oturen där!

Ska strax dra ma mot sängen och sova, imorgon beger jag mig till kalmar där jag ska vara över påsk så kommer hem på söndag eller måndag! Men nu stängs mina ögon snart ihop så tror nog de är dax att stänga av och göra färdigt för sängen, ska bli riktigt skönt och bara sooova och även kunna sova lite länge imorgon! Men iallafall, hoppas ni haft en brabra dag - godnatters!

But the secret is still my own

skolan idag gick rätt fort och kändes som att ja fick rätt mycket gjort vilket var super skönt! på sista lektionen hade vi hemkunskap då vi bakade kladdkakemuffins så blev en liten fika när dom var klara, göötttans. mötte malin direkt när ja slutade och vi drog hem till mig, solade och snacka oså. har sedan bara pluggat och varit ute och gått med mamma!

imorgon är de torsdag som innebär nationella prov i engelska (eftersom ja missade de när jag var i karlskorna), film med enheten, sista dagen i skolan innan påsklovet, påskbord, dans och ja det känns helt enkelt som att de kommer bli en rätt så bra dag dedär! hoppas bara på att nationella går bra annars blir ja gaalen.

så här ser jag ut idag


linne HM / tunna thigts / jeans shorts avklippta jeans / vita converse intersport

high on life

min dag har bestått utav en stekig dag i skolan, häng med malin, promenad med mamma och sedan bara varit hemma, fixat lite och bara tagit det lugnt. och eftersom jag inte är så där jätte pigg valde jag bort träningen idag!

har precis pratat klart med pappa i telefonen och ska nu ta på mig pyjamas och sedan gå och lägga mig,
känner att ja behöver sova så därför lägger ja mig lite tidigare ikväll, godnatt alla fina - vi hörs imorgon!

dagens:


jeansshorts / tunna thigts / stickad tröja / armband + vita converse!

söndag

har pluggat och träffat malin idag, träffade henne både på förmiddagen och nu ikväll då vi tog oss en promenad ut till lysingsbadet där de knäpptes lite kort och de blev även en himmla massa snack. och vädret har ju verkligen varit på topp idag!

förövrigt mår inte jag sådär jätte bra, orkar ingenting och förkylningen har ju inte blivit bättre direkt. men iallafall nu ska ja krypa ner i sängen min och sova och sedan vakna upp pigg och frisk imorgon. hoppas ni haft en superbra helg - godnattgodnatt!

tandblekning

Är med och tävlar om tandblekning hos sepenteen, om även du vill vara med kan du klicka dig in här!


into the blue

sitter här och försöker få lite ordning på so arbetet vilket faktist går rätt så bra. och bara för att ja känner mig sjuk oså göttar jag mig med lite vanilj och jordgubbs glass, björnbär och strössel - det är min "jag-är-sjuk-mat" och för er som inte redan vet så älskar jag glass, finns nästan inget bättre eller iallafall inte när man är sjuk för då blir glassen mycket godare än vanligt!



There you stood in front of me. Like a vision to set me free.


från weheartit

fredag,lördag,söndag

i fredags tränade jag efter skolan och sedan senare mot kvällen träffade jag amanda och vi drog oss till mejeriet en stund där vi kollade på uppträdande ochså och träffade även lite folk. därefter skrattade vi väl ungefär halvt ihjäl oss och drog sedan och köpte lite gott på hemköp och åkte sen hem till amanda där de blev film och sådär, redigt nice. och eftersom ja verkligen inte orkade cykla hem för att ja troligtvis hade somnat på cyklen då så sov jag även hos henne vilket inte kunnit blivit mycke bättre!

runt 2 igår drog jag mig hemåt och min lördag bestod sedan utav promenad, plugg och teve. låter kanske inte som den absolut bästa lördagen men ska verkligen inte klaga för redigt skönt att bara ta de lugnt ibland vill ja lova!

idag vaknade jag vid halv 10 ungefär, och har änsålänge bara käkat frukost och kollat på noaks ö. har blivit dunder förkyld och har ont i halsen och känner mig konstig i kroppen så hoppas verkligen inte att jag blir värre än så här för de vill ja bara inte.

och bara för att ja älskar
noaks ö kan ja dela med mig av två avsnitt här och här!



tävling - vinn 1000 kronor hos h&m

Bara för att jag bokstavligen älskar nästan alla h&ms kläder är jag med i en tävling
där man kan vinna 1000 kronor att shoppa för på h&m, kika in här och va med du också!



amanda och ella nyvakna


torsdag

idag efter skolan spelade jag zejna och julia upp våran låt på musiken och de gick rätt så bra! drog mig därefter ner till stan tillsammans med 4 härliga brudar, emma lisa lisa och malin! nu ikväll har ja även haft dans vilket satt redigt redigt fint!

ska vilken minut som hellst nu lägga mig i sängen och sova,
imorgon är de fredag = sista dagen i skolan och helg, rätt så nice! hoppas ni haft en toppen dag som jag, godnatt!

säger bara, galet nice va!


you make me smile

hallojsan där! imorse var jag hos läkaren och kollade min hand, rönkade osv men verkar inte vara något fel i själva skelettet, men något är de som inte stämmer eftersom att jag har ont nästan hela tiden. men iallafall så kom ja lite senare till skolan just därför. skolan var förövrigt väldigt seg idag och kändes ovanligt lång. tråkigt.

efter skolan drog jag ner till stan med amanda, käkade, glodde affärer och drog även och sola. därefter hade jag dans och det var sista innan föreställning. tog sällskap hem med lisa efter dansen så blev massa snack oså.

nu sitter jag här hemma, åt nyss "kvällsmat" - chicken nuggets, gurka och müsli, har ont i magen, ska plugga, fixa fisken, röja upp i rummet, duscha och sedan sooova. så har rätt fullt upp nu ikväll känner jag så tror inte de blir något mer bloggande för min del idag, så säger godnatt redan nu!

måndag

efter skolan gick jag hem och käka oså och därefter drog jag mig upp till kvännaren där ja träffade ett gäng brudar - josefine, amanda, ebba, ellen och moa. så min kväll spenderade jag tillsammans med dom och kunde inte blivit mer nice än så! käkade massa gött, skrattade och snackade för fullan rullan - ett litet sent födelsedags fir för oss februari och marsbarn!

kom hem runt kvart över tio och har nu pluggat in lite tyska glosor i huvet eftersom ja glömt bort dom.. men nu sitter dom där dom ska sitta, super! nu ska jag tvätta ansiktet och sedan krypa ner i sängen min.
min dag har varit suverän, hoppas eran varit detsamma - godnatt!

söndag 10 april 2011

nu ska jag bädda upp min säng och krypa ner för lite sovtime. imorgon väntas skolan igen och jag har bestämt mig för att fixa iordning allt som inte är redigt som de ska just för tillfället så nu jäklar, nya tag som gäller - önskar mig själv lycka till!

hoppas ni alla haft en toppen helg och att allt är bra med er! godnatt - sov så gott!

ett stycke barnens lekland



lite nytt

fick ju presentkort när ja fyllde år så passade på att använda de nu i helgen då de fanns en hel del fina grejer på rean!
de fick bli några snabba bilder på de bara, inte dom bästa direkt men ni ser ju iallafall eller hur? hehe



bild nummer 2 och 3 är lika dana tröjor och ser typ att ha lika dan färg på bilderna men de är olika färger på dom,
brun/beige och persika färg. om ni tittar lite noga så ser ni faaaaktist!

hemma!

nu är jag hemma igen efter fyra sjukt bra dagar nere i rödeby - karlskorna hos kusinerna, det är därför uppdateringen legat i botten dom senaste dagarna. iallafall så har vi under dagar där nere hunnit med både att vara på 27 års kalas, besöka barnens lekland, checka runt lite inne i staden, käka gott, ta sköna promenader och bara ha satans kul, bästa helgen på länge dedär!

på vägen hem till västervik stannade vi till i kalmar och då passade jag på att träffa pappa en stund, då vi tog oss en fika oså. kom hem hit för ungefär 2 timmar sedan nu och det känns skönt att vara hemma igen. dock kan de faktiskt vara redigt skönt att bara få komma bort från denna lilla håla ibland och bara njuta av livet lite granna känner jag!

måste bara säga att det var sjukt kul på barnens lekland, man fick känna sig lite "liten" igen hä-hä.

måndag 4 april

efter en riktigt skön dag i skolan drog jag och fyra andra brudar och tränade, därefter drog jag mig hem och åt och fixade lite. min kväll spenderade jag sedan nere i stan och på mejeriet tillsammans med malin och lisa, träffade även pojken min och annat härligt folk där nere, super bra kväll enligt mig! kom hem för typ lite mindre än en timma sedan och ska bara äta upp min kvällsmat nu och sedan lägga mig i sängen och kolla på lite teve. förmodligen NAVY CIS eller va de nu heter, bra är de iallafall!

vädret var ju även hur toppen som hellst idag och de kändes verkligen som vååååår och jag har även tänkt på att det inte är sådär jätte långt kvar till sommaren (?!) man läääängtar ju bara lite! hä-hä

taken

kom hem vid 6 ikväll och har inte hunnit göra mycket annat än att packa upp och fixa, duscha och äta. ska lägga mig i sängen nu och kolla på film "taken" och därefter ska jag sova. imorgon är de ju skolan så ska försöka somna skapligt iallafall!


käälmär

förlåt för den urdåliga uppdateringen men har inte redigt hunnit med oså. jag åkte iallafall till kalmar i fredags och är här fortfarande, och jag har nu precis ätit frukost och lite så. åker väl hem till västervik runt tre idag tror jag och innan dess ska jag försöka hinna dra ner en sväng på stan och kolla lite och även kolla efter ett nytt skal till min mobil, och vi får väl se hur de går med de för änsålänge har de inte gått sådär jättejätte bra haha.. aja nu ska jag fixa mig lite ochså så vi hörs senare när jag är hemma, hoppas ni får en bra söndag!


aerosmith - i don't wanna miss a thing

RSS 2.0