tjugosjunde juni tvåtusenelva


Amanda och Ella går alldeles straxt och lägger sig och vi taggar ännu en grym dag på jobbet, hoppas ni alla har de bra!

Mobilbloggar - Vädret är på topp!

Jag och Amanda ligger just nu ute och njuter lite av solen då vi måste ta vara på solen dom timmarna vi kan, eftersom vi i veckorna jobbar från 7-4 och solen har ju då nästan redan försvunnit när vi är hemma igen. Midsommar var riktigt bra, åt god mat och tårta, lekte lekar osv osv. Det blev även ett x antal bilder, men tyvärr kommer jag inte kunna lägga upp något av dom förrän jag är hemma eftersom jag inte får in bilderna från min kamera till datorn här nere. Men ja hoppas ni kan vänta, de är ju trotsallt bara en vecka kvar, för på måndag nästa vecka är ja troligtvis hemma igen! Hoppas ni har de lika bra som jag har de, både med fint väder och allt sånt där, vi hörs nog något ikväll, kram på er!

6 månader - ett halv år ♥


jag älskar dig


Where every moment spent with you, is a moment I treasure

Tänkte blogga lite om min lilla ellinore om det inte är till stor besvär 

Den 14 oktober 2010 är något jag alltid kommer minnas, det var nog där vi såg likheten vi hade tsm. När vi stod utanför ishallen och garva som ett fån åt killarna haha och det var redan där vi träffa våra grabbar och umgicks med dom hela året och början av detta. En tid jag saknar riktigt mycket. Speciellt när vi pinsamt nog köpte 3 kg godis inne på netto och var bara tvugna att köpa chips och dipp till också. Där vi spendera våra bästa tider med grabbarna. Och jag kan säga dig att jag har aldrig träffat någon sånn underbar och tankefull människa i hela mitt liv, du stöttade mig när jag hade det som jobbigast. Även fast du inte kunde göra så mycket annat än att skriva en massa fina meningar via sms, så gjorde det mycket. Vi har alltid försökt hänga ihop i alla lägen och visst har vi bråkat, som den gången när vi snacka i telefon vid ishallen och vi skulle dra till dansen och du vägra komma dit först. Alla har vi någon gång en dålig dag och det hade vi nog båda. Dessa bråk är något av det värsta men jag vet att det alltid blir bra tillslut, för jag vill aldrig släppa taget om en sådan unik människa som du. Vi har hängt ihop nu i ett halvår och det är något jag vill fortsätta med. Utan dig i 1 månad nu känns förjävligt, men jag ska vara stark tills vi möts och då ska jag tejpa ihop oss som magneter så vi aldrig släpper taget. För det är så jag vill ha de, va en magnet med dig hih. Visst har vi våra skillda vägar med olika vänner men jag vet att vi fortfarande har ett starkt band imellan oss. För att finna någon som du skulle ta en evighet, utan ella ingen malin. jag älskar dig mina lilla rumpnisse och hoppas du har det bra i Karlskrona !


ella och malin är som berg utan sten ♥

I Karlskrona - Rödeby

Sitter just nu här tillsammans med min kusin Amanda. Internetet funkar visst som vanligt här nere ungefär så kommer nog kunna blogga lite grann iallafall, dock inte lika mycket men när jag får tid ochsådär. Börjar jobba tidigt imorgon så blir nog inte att lägga sig allt för sent ikväll. Men vi har iallafall planerat att kolla på filmen "Dear John" sen eftersom ingen av oss har sett den än och alla säger att den är vrålbra och så vidare så det är väl lika bra att vi ser den också, eller hur? haha. Aja ska snart ta mig en dusch tänkte jag och därefter tror jag vi skulle äta marängschwis (eller hur de nu stavas) och de kan man ju bara inte tacka nej till direkt! Får se om vi hörs imorgon annars blir de dagen därpå! Hoppas ni haft en bra dag, jag har haft det toppen!


Kusinis Amandis ♥

Söndag 19 juni

Hejsan! Sitter på bussen till Karlskrona just nu och är framme om en halv timma ungefär typ hehe. Imorse försov jag mig och hann därför inte lägga upp några bilder men ska se om ja kan försöka göra de under veckan annars blir de när jag är hemma igen. Jag hoppas ni får en toppen bra start på erat sommarlov! Vi hörs när vi hörs!

Put your hands up in the air

De har blivit dåligt med bloggande nu i några dagar men det är på grund av skolavslutning oså. Imorgon åker jag till Karlskorna där jag ska jobba i två veckor och även fira midsommar där med släkten oså och tror inte att ja kommer ha tillgång till så mycket internet där nere så nån uppdatering kommer de nog inte bli, kanske någon enstaka. Men hade iallafall tänkt hinna med att lägga upp lite bilder imorgon innan jag åker, dels från skolavslutningen och idag. När jag är hemma igen lovar jag att uppdateringen blir som vanligt igen och med bilder ochså från midsommar osv!

Men som sakt, kommer ha ett litet "uppehåll" i två veckor framöver men efter dom veckorna är jag tillbaka igen!
Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova, ska upp tidigt imorgon eftersom att bussen går vid tjugo över 7 redan.. Och sedan är de bara att tagga 5 timmars bussresa, wiihu! Haha nemen de kommer nog gå gallant, med lite musik och lite gottgott rullar tiden på rätt bra. Nu ropar sängen efter mig så med det här jätte jätte intressanta inlägget säger jag godnatt!

How to save a life

Nu tänkte jag stänga ner här, fixa iordning lite och gå och lägga mig. Imorgon är det skolavslutning och därefter SOMMARLOOOOOOOV, göttans! Färgade ju håret förut och tyckte väl de blev helt ok, hinner inte lägga upp någon bild på de idag men de kan ja nog fixa till imorgon eller något. Men iallafall, har hunnit med rätt så mycket idag känns det som och även stressat en del så är lite tröttis just nu, men vi hörs när vi hörs, godnatt!

En fråga och ett svar:

Dom shortsen jag la upp i ett inlägg här under har jag faktist gjort själv så jag tror faktist inte man kan köpa några likadana någonstans om de inte finns några som är väldigt lika isåfall, och får väl även säga tack för ditt tyckande haha :)

Utan att resa har ja kommit hem

Imorse vaknade jag lite lagom trött efter att bara ha sovit ungefär tre timmar inatt, drog mig direkt till skolan där jag fixade klart mina shorts på slöjden och sedan åkte jag och mötte mamma. Vi drog ner till stan där vi kollade runt lite osådär!

Kom hem för inte så länge sedan och snart kommer Malin hit en sväng och därefter ska jag till frisören! Resultatet av de får ni troligtvis se när ja kommer hem igen. Idag blir de även lite småfix inför skolavslutningen imorgon. Hoppas ni har/får en toppen onsdag, vädret är inte på topp men ändå! Vi hörs lite senare.

Mina nya shorts!


6 bilder från grillfesten på Lowes dagis igår:










En snabb dagens - polkagris


Randig tröja Veromoda / Svarta shorts Veromoda / + vita converse

When you're looking like that

Gårdagen var bra, var med bästa Mallan och vi gled runt i stan och roade oss lite, beställde tid hos frisören till på onsdag (imorgon), åt god glass, cyklade en massa och filuren sov även hos mig, och innan vi somnade kollade vi på filmen "Bratz".

Idag har jag än så länge bara haft utedag med enheten då vi körde massa tävlingar typ eller va man nu ska kalla de? haha. Vi kom delad första plats tillsammans med 7:orna och de kan väl vara helt okej då jag ändå inte tävlade tillsammans med min egena klass eftersom nästan alla är i spanien just nu så var istället med andra nian - 9j.

Nu sitter jag här hemma och bara tar de lugnt, lyssnar på bra musik och funderar starkt på att städa rummet då de just nu ser ut som ett bombnedslag, får panik när det är stökigt så kanske lika bra att sätta igång?

Min kväll och natt kommer jag som de ser ut just nu spendera på skolan eftersom det är "sista natten med gänget"!

Kreta, Agia Marina - Del 3:








Var ligger landet där man böjer bananerna?

Min helg spenderade jag nere hos pappa i Kalmar och det är därför uppdateringen legat i botten hela helgen.

Kom hem ikväll vid sex tiden och har inte gjort sådär jätte mycket ikväll, bara tagit det lugnt och gjort sånt som ska göras. Imorgon väntas sista skolveckan på Ludde, dock bara en redig dag i skolan som är imorgon (måndag). För på tisdag är det utedag med enheten och på onsdagen är vi lediga och sen på torsdag är de skolavslutning och därefter sommarlov, kan inte fatta att de redan är sommarlov för nyss va de ju liksom vinter?! Sjukt vad tiden går fort alltså om man tänker efter..

Efter skolan imorgon ska jag iallafall träffa Malin, vi ska ner till stan och fixa en del grejer och så ska jag även beställa tid hos frisören för att färga mitt hår! Vad dagen sedan kommer att bjuda på ochsådär märker vi men spår iallafall en redigt bra dag! Nu ska jag strax gå och lägga mig tänkte jag så jag säger faktist godnatt redan nu, vi hörs mer imorgon!

If I am anywhere to be found

Nu är jag hemma efter en dag full av dans! Dansuppvisningen tyckte jag gick rätt så bra, klart att det kunde gått bättre oså men de kan de ju faktist alltid, så jag är nöjd! Fast smart som jag är glömmer jag bort att be mamma ta kort på uppvisningen så några bilder har jag tyvärr inte.. Men jag får hoppas att det var någon annan som tog lite bilder!

Kom iallafall nyss hem och ska snart hoppa i säng. Jag hoppas ni haft en bra dag! Min kunde nog inte blivit bättre! Nattinatt!

You´re gonna catch a cold

Nu ska jag bara ta på mig pyjamas osådär och sedan går jag och lägger mig! Hoppas ni haft en toppen dag i denna värmen, de blir ju faktist bara bättre och bättre vilket vi gillar galet mycket eller hur? Imorgon väntas iallafall ett läkarbesök på morgonen, skola till tjugo över ett och sedan dansuppvisning på kvällen och innan de har vi genrep eller va man ska kalla de. Får la se hur de går men man får ju hoppas på de bästa! Med detta jätte jätte intressanta inlägg säger jag faktist - godnatt!

Kreta, Agia Marina - Del 2:


Två stycken av alla goda frukostar som vi satt och åt ute på balkongen i solsken.

Farmors första dopp i det varma havet.

Världens godaste tonfisk sallad och jos som jag satt och åt/drack vid stranden nästan varje dag!

Det kan ju va helt okej att bjuda på sig själv ibland haha.. / Bild från balkongen dagen då det åskade och regnade en massa.

Just another stair until I reach the door

Hej på er! Hjärt och lungräddningen i skolan gick väl bra, skrattade fick man ju göra iallafall haha.. Skolan trallade sedan på och under lektionerna fick vi även reda på lite betyg ochsådär och jag kan väl säga att jag iallafall är nöjd.

Direkt efter skolan satte jag mig på cyklen och cyklade hem. Fikade lite tillsammans med mamma och min  bror och drog där efter ut ett tag, låg på gräst i solen och pluggade lite till idrottsprovet jag ska göra imorgon som jag ännu inte gjort klart.

Mer än så har ja inte gjort idag, bara ätit lite mat oså. Vet inte varför men även idag har jag varit så otroligt trött. Beror väl på att jag sover alldeles för lite kanske? Ae ja vene men ikväll ska jag iallafall försöka sova innan klockan tio! Så får de bli.



Några bilder från korpahänget i söndag




Malin och ella alltid sådär riktigt seriööösa

Min sko i annan sko? Lite galet.

Running ´round leaving scars

Kom nyss hem från Malin där jag varit nu ikväll. Var ju med när hon färgade håret oså och tyckte verkligen att hennes hår blev vrål fint! Iallafall så blev de där efter en chill kväll hemma hos pinglan då de snackades om lite grejer osådär.

Tog sedan sällskap med mamma hem och som sakt så kom jag nyss hem. Ska försöka komma i säng tidigt ikväll för har varit så grymt trött hela dagen idag, så sova behöver jag verkligen göra känner jag. Får väl se om jag är så duktigt så jag kommer i säng till typ halv tolv eller något sånt, vilket jag hoppas att jag gör för annars lär jag inte orka med morgondagen.

Imorgon börjar jag iallafall min dag med hjärt och lungräddning i skolan, och därefter är det en rätt så lång skoldag som till slut avslutas med hemkunskap som alltid är lika trevligt. Känns konstigt och tänka att det är sista onsdagen med klassen, sista onsdagen på Ludde och ja, känns typ inte värkligt, är dessa tre år på Ludde redan slut? Det har gått så otroligt fort.

Hoppas ni alla haft en toppendag! Nu ska jag fixa iordning lite oså för att sedan så småningom gå och lägga mig, godnatt!

Ny header bara för tillfället, ska försöka fixa en annan

Före:

Efter:

I learned to live half alive

Dagen idag har än så länge bara bestått av skola osådär men de har varit skönt och tagit det lite lugnt här hemma! Men nu ska jag åka ner till stan där jag ska träffa Malin som färgar och klipper sitt hår just nu. Vi hörs när jag är hemma igen!

Kreta, Agia Marina - Del 1:


Glassen blev min bästavän innan jag satte mig på flygplanet / Vi kollade på filmen "I rymnden finns ingakänslor".

Min underbara farmor i väntan på flyget som var rätt så mycket försenat, även denna gången.

Bild från planet / Den goda flyplansmaten, bara jag som tycker den är riktigt god eller?

Who do you think you are


Flickan är ju bara för grym alltså, kan inte sluta lyssna på henne. Skulle ju verkligen absolut inte tacka nej till att kunna sjunga så där direkt. Skapligt begåvad människa. Bara liteeeeeeee avis oså, eller va ska man säga?

Det här har jag på mig idag:


Blommigt linne HM / Brunt skärp HM / Höga jeans shorts HM / + converse och ring

Hey, girl, you know you drive me crazy

En liten promenad blev istället till en långpromenad vilket var riktigt skönt, en hel del snack fick vi till också! Bra avslut på det här lilla "mini lovet" som alla kallat det. Kan bara säga att dessa dagar varit dom bästa på redigt länge. Vädret har varit på topp och jag har träffat underbara vänner och annat härligt folk! Går inte annat än att bara gilla de.

Nu ska jag ta och krypa ner i min säng. Klockan är snart ett och borde ligga i sängen för länge sen, men ellinore har alltid varit duktig med att dryga sig kvar vid datorn så va gör man liksom. Det är ju jag själv som får ta smällen imorgon då jag knappt kommer kunna ta mig upp ur sängen eftersom att det är skola vilket betyder att jag ska upp tidigt. Men att de är skola gör inte mig sådär jätte mycket, sista veckan tillsammans med klassen, sista hela veckan på Ludde, och kan ju inte tro att de kommer bli så där jätte jobbiga lektioner heller då allt plugg osåntdära redan är inne.

Hoppas erat "mini lov" har varit lika bra som mitt! Kan ju säga att det var skönt att komma hem från värmen nere i Kreta eftersom det nästintill är lika varmt här. Eller okej, inte redigt men de duger gott och väl, eller hur? Men som sakt, ska försöka sova oså nu så jag på något sett orkar upp imorgon, ni får sova så gott så hörs vi imorgon - nattinatt godnatt!

En liten enkel dagens


Vitt linne Lindex / Blommiga Shorts Bikbok / Vita conversen satt ju självklart också på!

BRB

Nu åker jag bort till Becca ännu en gång och denna gången för en skön promenad! Hör av mig lite senare!

girls just wanna have fun


Blev en rätt lång cykeltur på jakt efter jordgubbar som vi sedan äntligen hittade uppe på Kvantum! Tillsammans med lite jordgubbar och glass satte vi oss sedan nere i stadsparken där vi bara snackade och hade det trevlans!

14.56

Nu har jag precis ätit jätte god mat - köttfärslimpa, sås, potatis och morötter HEHE. Ska bege mig ut och möta Becca nu, och vart vindarna för oss får vi la se, men spår en fortsatt bra dag! Solen skiner så kan inte bli annat än bra eller hur?

Kortspel ute i den sköna solen

Skulle ju egentligen träffat Becca som jag skrev men eftersom det inte var länge kvar tills vi skulle äta här hemma så stannade jag kvar, gick ut i solen och umgicks med mina bröder lite granna. Finare pojkar till bröder finns nog inte!


sjätte juni tvåtusen elva

Nu har jag precis tagit på mig och ska vilken minut som hellst ut och möta Becca och därefter drar vi ut till Korpa eller något liknande, sista dagen spenderas på bästa sett, med en fin vän och i strålande solsken vid vattnet! Vi hörs senare sen!

i'm not the boy that i used to be


Tre bilder från hästhaga igår


Jar of Hearts

Godmorgon på er! Jag vaknade för inte alls länge sedan. Blev väl inte att sova ut idag som jag tänkt från början eftersom att jag somnade alldeles för sent igår. Men men, jag har väl bara mig själv att skylla va? Haha. Dagen idag ska iallafall spenderas tillsammans med Becca och va som händer lär märkas men kan nog inte bli så mycket mer än nice!

Min mage kurrar som en katt just nu så ska ta mig något att äta innan den blir aggressiv. Ser även att vädret är på topp idag också så inne ska jag absolut inte vara länge till! Hoppas ni alla får en toppen dag i det härliga vädret!

Söndagen den 5 juni 2011

Min dag har varit toppen, har med ett gäng tuffa grabbar och flickor häng ute vid hästhaga sjön där vi badade och stekte ochsådära, har ätit god paj tillsammans med mina fina filurer Malin och Agaton, har träffat ytteligare lite folk då de blev en sväng ut till korpa, har åkt båt tillsammans med Malin några snälla pöjkar och har bara haft det sådär galet nice!

Nu ska jag fixa i ordning och sedan gosa ner mig i sängen och sova! Är galet trött så imorgon ska jag sova ut redigt ordentligt som jag inte gjort på väldigt länge. Sedan får jag se vart morgondagen för mig, vi hörs imorgon - godnatt!


En dagens


Höga jeans shorts HM / Linne Ginatricot / Skärp HM / + Vita converse och en turkos ring från Grekland

sex bilder från gårdagens korpahäng



Life is what you make it

Hej igen efter en och en halv vecka ungefär! Min vecka i Grekland var redigt härlig, hade de jätte bra! Knäppte lite över 1000 kort så några tänkte jag ta och dela med mig av här. Men när de blir får vi se, kommer väl upp lite under veckan iallafall!

Sedan jag kom hem har de varit full rulle, träffat folk och haft det superbra i värmen hemma i viken! Solat och badat, grillat, åkt båt och ja redigt med sommar känslor vill ja säga! Bara två veckor i skolan och sedan är de sommarlov! Götttans!

RSS 2.0