K

Hej! nu sitter jag i våran datasal och skriver omdömen med ellinore vi slutar snart och sen har vi idrott och då har vi dans och då är det jag amanda andreas ellinore och elias i samma grupp och sen slutar vi 20 över ett de blir skit nice. / olle


det här är mina kusiner karl och sigvert lindgren och dom bor på kolmården i bur 6

onsdag

ikväll drog vi ner till mejeriet där ett par grabbar sjöng och spelade, och dom var redigt grymma! vi var kvar där ett tag efteråt och fick sedan sjuss hem. nu ska jag göra iordning mig ochså för sängen och sedan sätta på någon film tänkte jag men vilken vet ja inte än hehe. men jaja hoppas ni haft en bra dag iallihopa, guuudnatt!

kreta - agia marina, chaniakusten

en resa till Kreta i slutet av maj är bokad och gissa om ella är glad? ska bli så sjukt nice kan jag lova!


dagens


stör mig så in i norden på hårstrået som hänger vid skärpet, skulle bara vilja hoppa in i bilden och ta bort de men icke sa nicke de sitter där de sitter. hoppas inte de stör er lika mycket som de stör mig? här har ni iallafall lite av hur jag såg ut idag!

When the children cry

drog och tränade direkt efter skolan, och nu har jag precis ätit mat. ska om ett tag träffa malin, ella och lisa och kanske även emma. men innan dess ska jag försöka fixa lite plugg oså, så vi hörs lite senare ikväll!

märkte även att det varit helt konstigt med att publicera inlägg oså så inlägget ja gjorde igår kom inte upp förrän nu för ett tag sen, lustigt lustigt. aja väl får hoppas att de funkar normalt idag!

bring it on all or nothing



drar mig mot min fina obäddade säng och kollar film "bring it on all or nothing", har sett den förr men tycker den är grym så har inget emot att kolla på den igen hehe. vädret idag har väl inte varit på topp direkt men ja hoppas ändå att eran dag var super! men ae nu måste ja stätta på filmen så den inte slutar allt för sent - nattinatt!

måndag 28 mars

nuuu ska jag lägga mig i sängen och sova tänkte jag, eller ska iallafall kolla någon film för sova kan ja nog inte riktigt än. träningen förut gick super bra och efter vi tränat följde jag med malin till affären och därefter åkte jag hem då vi firade mamma lite ochså! men nu ska ja inte dra mig kvar här längre för så blir de alltid haha.. vi hörs imörrrrrgon, godnatt!


söder - varje sekund är ett minne

foxtrot uniform charlie kilo

om ett litet tag kommer malin hit och då ska vi dra oss ner till atlet och träna, vi hörs mer när jag är hemma oså igen!

Emma Sjöblad 2011-03-26, del 2



luftslottet som sprängdes

har fått lite plugg gjort ikväll iallafall. har även tagit mig en varm och skön dusch och ätit goda vofflor! ska nu lägga mig i sängen och kolla på film "luftslottet som sprängdes" och sen ska jag sova. så med detta säger jag - godnatt och jag hoppas att ni alla har haft en redi toppen helg, vi hörs med imorgon!


17 again

fick så grymt ont i nacken förut så kunde inte röra mig över huvud taget så jag la mig i sängen tillsammans med en vetekudde och kollade film "17 again". inte så länge sedan jag såg den men den är duktigt bra och Zac är duktigt snygg hä-hä.


näääääj

början av veckan ser faktiskt helt okej ut tycker jag, men vad är det som händer på fredag? jag hoppas verkligen att dom där vädergubbarna har fel och att de inte kommer nån mer snö nu för det är fasen inte kul alls. julen är över för länge sen ju?

show me heaven

springa = absolut inte okej. gick verkligen inte att springa idag så vi tog oss istället en promenad som satt lika fint de. sitter nu här och tycker ännu mera synd om mig själv bara för de fortfarande känns lika dant, känner mig lite handikappad oså men annars äre väl rätt så lugnt tycker jag väl. ska ta mig lite och käka och sedan sätta igång med plugget. så vi hörs lite senare!

you better die young

nu ska jag bege mig ut på en springtur tillsammans med linnéa, får se hur de går med nacken men får hoppas de går bra!


två "spring-bilder" från i juli - kör dock på långbyxor nu hä-hä

emma sjöblad 2011-03-26, del 1


guudmörgon

vaknade för typ en & en halv timma sedan och har än så länge bara käkat lite frukost och kollat på alvin och gänget som bara är för bra! blev inget pluggande igår så ska ta en reäl plugg-dag idag istället för bara känner att jag måste.

förövrigt har jag fått nackspärr som jag vaknade med i morse och de gör så sjukt ont men får hoppas att det släpper snart annars vet ja inte riktigt var jag tar vägen. tycker helt ärligt lite synd om mig själv just nu

varje sekund är ett minne

nu tänkte jag krypa ner i sängen för jag är så grymt trött. men kvällen spenderade jag iallafall framför körslaget med lite guudis ochså och bilder som jag sa skulle komma upp ikväll tar jag imorrn istället, hoppas ni haft en toppen lördag - godnatt!


fireflies

kom precis hem efter en liten promenad. ikväll ska jag bara vara hemma tänkte jag, ska försöka plugga lite som ja inte gjort än och sedan kolla på lite teve ochså med familjen. var ute och fotade emma förut så lite bilder kommer nog senare också!

navel piercing

var ju en sväng på stan förut och då passade jag på att köpa en ny liten pirre eftersom dom andra jag har blivit lite tråkiga,
ska köpa en annan piercing som "hänger" till sommaren men ville ha en ny nu så de fick bli denna finfina sak!


i am number four

var på bio igår tillsammans med malin och oskar - i am number four och enligt mig var den verkligen vrål bra! sov seden även hos mallannN och i morse vaknade jag utav att hon som satt och höll på med allt och ingenting och klockan var då bara 8, så lagom trött var man ju allt hä-hä. vi tog oss iallafall sedan en promenad, blandannat ner till stan och ut till lager. och vädret är verkligen super och jag hoppas det fortsätter så här nu, för jag längtar något så oooooootroligt till sommaren!


träänar

nu drar jag ner till atlet och tränar tillsammans med linnéäää, känns som en evighet sen sist!

here without you

sitter just nu och drömmer mig bort till sol och värme för det skulle verkligen inte sitta fel någon stans känner jag! har iallafall precis ätit lite mat och gud så gott det var hä-hä. vad som händer nu idag har jag inte en aning om, var väl egentligen lite planerat men vet inte hur de blir med de längre men man får väl hoppas på det bästa. ska väl iallafall ta tag i lite plugg nu oså så ja får något vettigt gjort åtminstone, kan ju vara bra när man ligger lite efter? aja hoppas ni alla får en super bra fredag!


skulle inte sitta helt fel, eller hur? - bilder lånade från google

emma är bäst

nu ska emma och jag mysa ner oss i hennes säng och sova, godnatt!

kvällens scones bak




Tillagning av Scones:

1. Sätt ugnen på 250 grader. Smörj eller bakpappersbeklä plåten.
2. Blanda mjöl, bakpulver och salt.
3. Finfördela smöret i mjölblandningen.
4. Tillsätt mjölk/filmjölk och arbeta samman hastigt till en deg.
5. Dela degen i två delar. Kavla ut varje del till en rund kaka på plåten. Skåra kakorna i fyra delar och nagga dem med en gaffel.
6. Grädda mitt i ugnen i ungefär 8 min.
7. Ät dem direkt.

Ingredienser till Scones:

Cirka 8 portioner.

* 4,5 dl vetemjöl
* 2 tsk bakpulver
* 0,5 tsk salt
* 50 g smör
* 2 dl mjölk eller naturell filmjölk.


lost without you

skolan idag gick jätte fort då vi hade matte och bara skrev omdömen och därefter idrott.

slutade tjugo över ett vilket var riktigt skönt, känns lite onödigt att gå till skolan när man bara har två lektioner tycker jag. aja nu ska jag försöka fixa lite plugg och sedan dra ut och träffa malin. ikväll har jag dans och därefter ska jag hem till emma där jag även ska sova, nice eller nice?


dj cammy - endless

louiiize - lost without you

sovmorgon gillar vi

efter en sovmorgon nu ända till halv elva drar jag mig till skolan för två lektioner! vi hörs när jag är hemma igen. ha en bra dag!

En bild som du aldrig lagt upp


klipppppppppp

när man får lite tid över kan man ju alltid göra saker man annars inte gör, så ja plockade fram saxen och klippte av byxor som jag inte använder och gjorde dom till shorts istället. blev rätt bra faktist! alltid bra med lite extra shorts till sommaren oså ju he-hä


dagens ute och inne



update: fick en fråga om vart jag köpt min jacka och jackan köpte jag på HM i höstas här i västervik och tror de finns liknande jackor där nu om jag inte har helt fel!

summer of' 69

idag har jag träffat agaton malin och oskar, införskaffat mig ett par shorts som jag visar er nån dag, dansat och nu ikväll har jag och familjen även firat mamma som fyller år med lite tårta osånt. min dag har i stort sett varit riktigt suveräään. nu ska jag lägga mig i sängen och kolla CSI och därefter ska jag försöka sova, godnatt!

grattis mamma - jag älskar dig!

bless the broken road

efter en skön dag i skolan träffade jag lille malin och oskar och vi tog oss en runda på stan där ja hittade mig en tröja (som jag kan visa någon dag) och även lite presenter till mamma som fyller år imorgon! vi käkade även lite middag hemma hos malin som var göttans. jag cyklade hemåt runt 7 för en hemmakväll med lite plugg, men icke sa nicke så blev de inte. har istället suttit här och roat mig lite, kollat teve och suttit och pratat lite med min fina bror lowe. men nu tänkte jag iallafall lägga mig i sängen och förtsätta att kolla lite på teven och där efter sova rätt skapligt. hoppas ni haft en toppen dag! - godnatt


ella emma becca - 2011-03-19

flickan som lekte med elden

detta blev kvällens film, och denna var precis lika bra som den första delen "män som hatar kvinnor"


the final countdown

här är 4 av alla dom tusen bilder vi tog igår (fler bilder kommer) då vi hade lite tjejkväll hos emma och firande för att jag fyllt år.
kan säga att jag hade en ur nice kväll med ur niceiga brudar, kunde nog inte blivit mycket bättre än så!


2011-03-19


2011-03-19


Godnatt

Ligger i sängen nu och kollar på CSI Miami. Galet bra program om jag får säga de själv, ska nog kolla klart på detta avsnittet och sedan sova. Skulle egentligen pluggat ikväll men de orkade jag inte så gör de imorgon bitti istället! Min dag har iallafall varit toppen, hoppas er varit detsamma, godnatt!

Malin spelar piääno

Som nästan varje torsdag sitter ja nu på mejeriet och väntar på att malin ska spela färdigt. Sitter även o lyssnar på nån typ bethoven musik som spelas haha, låter förfärligt :) iallafall, när malin är klar ska vi ner till stan en stund och sen ikväll är de ju även dans, kuuuul hehe. Provet i fysik idag gick rätt så bra tror jag faktist, eller känns iallafall som de. Hade bara en lektion efter provet ode så slutade 20 över ett vilket var skönt, drog direkt hem och käkade lite och åkte sen tillbaka till skolan och mötte malin och nu sitter ja ju som sakt här haha. Intressant inlägg javet men har man inget o göra kan man ju alltid lägga lite "extra" tid på bloggen hä-hä. Aja nu ska ja inte babbla på mer, malin kommer nog snart så väntan blir nog inte så lång iallafall :) hoppas ni alla haft och får en fortsatt bra torsdag, vi hörs ikväll!

En bild på dig och en vän du inte varit med på länge


2009-07-01

galet gullig och vrål bra


gareth gates - say it isn't so


gareth gates - listen to my heart

like a boy

precis pluggat klart och ska fixa mig och sedan lägga mig i sängen och kolla film, vilken de blir vet ja inte än hehe.
imorgon väntas iallafall skola, träning, dans och häng med malin, tror de kan bli redigt fint de! godnatt

vofflor

istället för att plugga tog jag mig en liten promenad och mötte hampus och sedan hem. väl hemma var de fixat med lite vofflor som man inte äter allt för ofta alltså! händer knappt aldrig så göttans var de allt hehe


tvåtusenelva 14 määrzz

första skoldagen denna veckan var faktist helt okej, när ja slutade drog jag mig hem och käka och därefter mötte jag emma och linnéa och vi drog oss ner till atlet för lite trääääning! nu hade jag tänkt att ja skulle ta tag i lite plugg buhu.. vi hörs senare


En gammal bild på dig själv


hitta ingen direkt så fick bli en från -  våren 2009

en dagens



brunbeach tröja med "lappar" på armbågarna / svarta thigts / smycken + röda converse

fäääälm

ska lägga mig i sängen och kollar film "män som hatar kvinnor" så säger godnatt nu - hoppas ni alla haft en ur bra helg!


solsidan


efter en skön dusch satte jag mig framför teven och kollade på solsidan som alla andra söndagar. dock tyckte jag inte att kvällens avsnitt var alls lika bra som dom andra varit? tråkigt tråkigt. har fått upp min teve nu som ja fick i födelsedags present he-he.

nothing else matters

kom alldeles precis hem från malin och tänkte ta mig en dusch och fixa lite i rummet innan solsidan börjar. annars idag har jag sakt hejdå till kusinerna som åkt hem till rödeby igen, käkat god mat, träffat emma en stund och sedan även malin.


2011-03-12

ny design

fixade i ordning lite på min design igår oså och själv tycker jag faktiskt att den blev rätt så mycket bättre än innan. dock är den inte helt klar än för ska försöka fixa en annan header och lite andra småsaker oså, men tills dess så får den vara så här iallafall.


gammla

nya

fruuuuuukost

mannagrynsgröt och banan blev dagens goda frukost. och mannagrynsgröt är lätt den godaste gröten he-he



Recept på Mannagrynsgröt
4 Portioner

• 8 dl Mjölk
• 1 dl Mannagryn
• 1/2 tsk Salt

Gör så här:
Koka upp mjölk och salt - passa nog, den kokar lätt över. Vispa ner mannagrynen. Låt gröten koka upp och sedan koka på svag värme ca 4 minuter under omrörning. Använd gärna en kastrull med beläggning, gröten bränner annars lätt vid.

2011-03-12


oslagbara tillsammans

how to lose a guy in 10 days


gårkvällens film blev denna - och guud vad jag älskar den! helt klart en film alla borde se

in the end

vaknade upp bredvid malllannnis vid halv 10 ungefär och nästan direkt tog vi oss lite frulle osådär hähä. om en stund ska vi ut och fota tääääänkte vi så får se om de blir lite bilder senare. hoppas ni alla får en finfin lördag, vi hörs senare!

2011-02-09



ella malin lisa - ni flickor är grymma!

En bild på en konstig tid i ditt liv


2010-10

he's a pirate

skolan var väl som alla andra fredagar idag förutom sovmorgonen till 20 över 9. kändes skönt att få sova lite längre och slippa stressa som en dåre. annars var lektionerna som vanligt idag och avslutade dagen med syslöjd. efter att jag slutat drog jag hem och käkade lite och därefter följde jag med familjen och kusinerna till ishallen för att åka lite skridskor.

kom hem för ett litet tag sedan och mina fingrar fryste till döds eller något(..?) så fick återuppliva dom lite grann när ja kom hem. om en stund kommer malin hit så kvällen kommer spenderas tillsammans med henne och tror även ja sover hos henne och kan de bli mer nice än så? nääääe tror faktist inte de he-he.


2010-12-29 skapligt tyyyyufffa

nattinatti

Dansen var toppen ikväll, så grymt kul. Efter dansen blev de lite behövligt snack med mallan-N och därefter fick jag sjuss hem. Tog mig lite käk och fixade mig och ligger nu i min brors rum på en madrass på golvet eftersom mitt rum är upptaget nu fram tills på söndag. Är för övrigt vrål trött så tänkte faktist att ja skulle sova så ja orkar upp imorgon. Har dock sovmorgon till 20 över 9 så kan ju sova lite längre men iallafall. Hoppas ni haft en toppen dag, godnatt!

torsdag 10 mars

fick för ett tag sen i mig lite käk - spagetti och köttfärssås göttans. ska nu vilken minut som hellst dra mig ner mot vår stora stad för lite dans på fängelset, nice. vi hörs nog något mer ikväll kanske, LATER!

En bild på dig och någon från din familj


ellinore - hampus - emma - linnéa

En bild på ditt naturliga dig


cool ja vet, från skolavslutningen 2010 - inte helt naturlig eftersom ja är brunett egentligen men inget smink iallafall

ungspangkaka

kom precis in efter en liten promenad. dock kände jag att de började regna lite nu när jag nästan var hemma igen. även fast jag verkligen hatar regn kan de vara bra att de regnar nu så att snön försvinner bort, för snön har faktist varit här allt för länge nu. eller så känner och tycker iallafall jag, någon som håller med mig kanske?

min dag i skolan bestod iallafall av hemkunskap då jag och amanda gjorde ungspangkaka med bacon och hallonsylt + sallad. och om jag ska vara ärlig blev de faktist jättegott hehe. sedan hade ja bara matte/klasspass och därefter slutade jag. på klasspasset fick vi även våra klasströjor som vi beställt och som jag kan visa er i nästa inlägg!


ungspangkakan såg väl ut ungefär sådär hä-hä, bild lånad från google

världens bästa


dagens


shorts bikbok / thigts HM / tröja monki / smycken + vita converse

hej och hejdå

slutade skolan typ två timmar tidigare idag så slutade vid halv 12 ungefär och drog mig hemåt nästan direkt. och nu hemma har ja väl inte gjort så där jätte mycket, snackat lite med mamma och mina bröder och fixat lite grann. nu tänkte jag ta mig lite käk eftersom jag mår illa och har ont i hela magen (..?) inte en aning om varför men har haft de sen ja vakna imorse.. inte sådär jättekul kanske


gunther & the sunshine girls - tuttifrutti summer love

23.33

idag har jag bara varit i skolan, tränat med malin och sedan varit hemma och tagit det lugnt vilket kan vara redigt skönt ibland. nu ska jag bara borsta tänderna och därefter lägga mig i sängen och försöka sova vilket jag hoppas kommer gå bra. imorgon är de e-val första timmen så blir ingen sovmorgon denna veckan buhuuu. hoppas ni alla haft en bra dag, godnatt!

en liten nykomling..

som mamma hämtade ut åt mig på posten igår. gillar den verkligen!



ett stycke födelsedagspresenter

det var väl ungefär detta jag fick när jag fyllde år plus nått klädesplagg ja glömmt ta kort på, pengar, presentkort på tatuering och en platt teve. men teven visar jag när den sitter uppe, roligare att se den då än i en fin liten käärtong.


















..

lite nytt som jag inskaffade mig på sportlovet som ja glömmt visa, dåliga bilder men blir inte bättre när de inte är på ljusa dagen!


ring och armband - JC

jeanstyg blus och svart topp - HM

..

vet att uppdateringen suuuger just nu men de ska de bli ändring på snart. hoppas ni alla haft en toppen dag, min har bestått av skola och dans i stort sett! fick även ner en liten god semla i magen hemma hos malin. nu ska jag krypa ner i sängen min, guuuudnajt!

söndag

imorse vaknade jag hemma hos malin och där var ju även oskar. stannade i några timmar innan jag tog mig en promenad hem i de vrål härliga vädret, gilla gilla gilla! när ja kom hem blev de gött käk. därefter blev de lite "kalas" för mig då vi käkade tårta oså och så kom även en liten släkting. emma kom hit också så de blev en massa snack och sånt som alltid är lika nice med den flickan! drog även med henne på ett litet ärende förut innan jag kom hem och tog mig en varm skön duschelidusch.

sitter just nu och käkar lite kvällsmat. kollade nyss på solsidan som alla andra söndagar klockan 8.
ska snart ta och fixa lite innan jag lägger mig i sängen skapligt ikväll.


super goda tårtan he-he och fina lillebror

På väg hem

Sitter just nu i bilen på väg hem. Så istället för att åka buss är pappa snäll och kör hem mig hehe. Är hemma runt 5 ungefär och vad ja ska göra ikväll vet ja inte riktigt än, hoppas väl på att träffa lite fina vänner eller något sånt och fika lite smått hemma tror ja. Min födelsedag har iallafall än så länge varit på topp och tror nog den kommer fortsätta i samma spår. LATER!

hähihu

hade precis suttit och skrivit värsta långa inlägget men såklart så ska de ju försvinna och orkar faktist inte skriva om så nu får ni inte veta va ja skrev hähä. fick iallafall några presenter förut av pappa farmor och farfar som ja kan visa er imorgon eller något! nu är ja hemma hos pappa och ska tvätta bort lite smink och sedan sova. imorgon vid 11 ska vi på dop då min kusin döps och efter allt de är slut ska ja på något sett ta mig hem till västervik, men hur och när vet jag inte riktigt än. men ska iallafall inte komma hem så sent har ja bestämt! nu är klockan iallafall över 00.00 vilket betyder att jag faktist fyller år hehe. vi hörs imorgon/idag - godnatt!


slänger in två vrål gamla bilder på mig och mina kusiner från grönalund, typ 2006 eller något sånt hähä skapligt snygga där va!

tredje mars

som jag sa i förra inlägget så blev det en runda på stan och vi stannade även till på mejeriet där vi träffade lisa och anna en stund. därefter fick vi i oss lite fika hemma hos malin och vid halv 7 hade vi dääääns och efter den tog jag mig en promenad hem och snackade även med pappa på vägen. när jag kom hem ringde jag emma och därefter tröck jag ner lite käk i magen.

imorgon väntas sista skoldagen innan helgen, en bussresa till kalmar och lite födelsedags firande eftersom att jag fyller år på lördag. min dag har varit nästintill toppen och en STOR FET TUMME på vädret he-he. godnatt!


2011-02-23

Mejeriet

Sitter just nu på mejeriet och väntat på malin som spelar piano. Vi ska väl ner till stan eller ngt här efter tror jag. Eller så har iallafall ja tänkt haha :) Slutade skolan 20 över 1 idag så har redan varit hemma och käkat lite. Måste bara säga att jag gillar vädret till max, blå himmel, sol, och redi vårkänsla! Hoppas verkligen att våren snart är här och att snön försvinner så sommaren snart kan komma också! Skulle inte sitta fel. Vi hörs ikväll!

onsdag 2 mars



efter en rätt lång promenad med mamma och bror kom jag hem rätt frysen och bytte snabbt om till lite myskläder som ni ser här ovanför hehe. tog mig sedan lite käk och därefter har jag legat och kollat på teve hela kvällen vilket har varit redigt skönt eftersom jag varit rätt så seg idag. ska vilken minut som hellst krypa ner i sängen min. mina ögon klarar snart inte av att vara vakna och jag känner mig lite allmänt efterbliven så nu ska jag tvätta bort lite smink och där efter väntar sängen så med detta säger jag godnatt!

dagens


svea linne, blåa jeansthigts och skärp + vita converse & smycken

RSS 2.0