29 november

Idag har jag hunnit gå i skolan, jag har varit hos tandläkaren, jag har dansat, har hängt lite med Hannah och Moa och även bara varit hemma och tagit det lugnt! - Nu ska jag göra mig i ordning och sedan hoppa i säng. Hoppas ni haft en bra tisdag!


MÅNDAG

Efter en skön måndag som bestått av skola och dans ska jag alldeles strax ta och krypa ner i sängen och försöka sova. Förutom att samhälleprovet gick åt fanders idag började min vecka redigt bra faktiskt och jag hoppas att eran gjorde detsamma! Morgondagen startar med en sovmorgon och det kan jag inte annat än tacka och bocka för, godnatt på er!


-


En dagens:


Fick bli två snabba bilder på hur jag har gått klädd idag. Svarta jeansleggings, svart stickad tröja, hästkängor och ett sniggt halsband jag fått utav ett par fina flickor! Håret satte jag även bara upp i en toffs då de inte ville sammarbeta med mig imorse!

Första advent

I går spenderades några timmar i ishallen då det blev lite tittande på match och skridskoåkning tillsammans med bland annat Johanna och Maja! Därefter var jag bara hemma resten av kvällen. Hade det mysigt med familjen och kollade film osv!

Idag har jag varit och kollat på min brors hockey match, pluggat lite smått, tagit de lugnt och haft en sån där skön söndag!
- Nu hade jag tänkt gosa ner mig under täcket och försöka sova, är dundertrött. Hoppas ni alla haft en bra helg, godnatt på er!


Ny header


Tröttnade på den jag hade så gjorde en ny lite snabbt, lite förändring skadar aldrig! Vad tycker ni?

LÖRDAG

Min lördag har än så länge varit väldigt lugn. Jag har kollat på film och kollat reprisen av idol som jag även satt och kollade på igår! Nu har jag precis ätit och gjort mig i ordning lite. Vi får se vart den här lördagen för mig, hoppas ni alla får en bra lördag!


Två bilder från sommarjobbs veckorna i Karlskrona, tre veckor jag aldrig glömmer!

One Direction ♥




Måndag

Dagen idag började väl inte så jättebra då jag tappade min mobil i stengolvet i skolan och skärmen sprack och tutchen slutade fungera. Så nu går jag runt och använder min brors gamla mobil, ingen topp mobil kanske men den får duga tillsvidare! Förutom den lilla olyckan på morgonen flöt väl den här måndagen på rätt så bra. Har varit i skolan, bakat pepparkakor, tränat, dansat och varit iväg en sväng med familjen! Fick även till lite behövligt snack med mallisbrallis innan jag drog hem förut, bra tjej dedär!

- Nu ska jag lägga mig i sängen, kolla färdigt på sex and the city och sedan försöka sova. Börjar inte förrän klockan 10.10 imorgon så lite sovmorgon blir de allt, göttmos! Hoppas ni alla haft en bra start på veckan, godnatt på er!

SÖNDAG 20 november

Gårdagen (lördag) bestod av syskonfotografering, skridskoåkning och en myskväll tillsammans med familjen! Att åka skridskor är faktiskt riktigt kul även att man kanske inte är den smidigaste på isen haha.. Idag har jag varit och kollat på min brors hockey match och även a-lags matchen. Har även ätit god mat och bara tagit det lugnt precis så som söndagar ska vara! - Nu tänkte jag ta och krypa ner i sängen min. Imorgon väntas en rätt så fullspäckad måndag så känner att jag behöver sova, godnatt på er!


You said move on, where do I go?


En bild från igårkväll:


Kvällen hos Hannah var helt okej! Efter idoltittande, snack, popcornmys med Julia i Hannahs säng, sång och gitarrspelande åkte jag och Julia hem rätt tidigt! - Nu ska vi i familjen ner till stan för fotografering och efter det får vi se vad dagen har att bjuda på!

Coo0uula


Sitter just nu hemma hos mig tillsammans med Emma. Ska straxt dra ner till bussen som tar oss vidare hem till Hannah där även lite andra typer befinner sig! Hör av mig imorgon, hoppas ni alla får en bra fredagskväll!

Fredag - helg

Har fått tillbaka huvudvärken igen, den som verkligen inte fick komma tillbaka. Så det känns väl inte sådär jätte bra.. Vaknade imorse av att jag fortfarande hade lika ont i huvudet som igårkväll så valde att stanna hemma i från skolan idag. Och eftersom vi bara hade två lektioner och en lång rast på tre timmar kände jag att det inte gjorde så mycket.

- Idag har jag alltså inte gjort allt för många knop. Har bara tagit det lugnt hemma, duschat och ätit god mat. Följde även med mamma och mina bröder till ishallen en sväng för att komma ut en stund. Man blir ju lite små galen av att bara sitta inne.


All out of love.


-

Datum: 2011-11-11 Klockan: 11.11
Något vi aldrig kommer få uppleva igen.

TORSDAG

Jag vet att uppdateringen varit dålig nu i ett par dagar men jag ska försöka komma ifatt ikväll så mer uppdatering kommer då.
-
Nu ska jag och min cykel trampa ner till stan för ett danspass! Hoppas ni haft/får en fortsatt bra torsdag!


2 bra låtar, Thorleifs


Kurragömma

Gråt inga tårar

Lookbook



Free Fallin'

Blev rätt så sent igår också. Var inte hemma förrän efter klockan halv tre någon gång och var så trött så gick jag la mig i sängen nästintill direkt. Jag hade iallafall en bra kväll med bra människor!

Vaknade runt tio idag. Kollade på våra bäst år och åt frukost. Tog mig sedan ner till stan tillsammans med Lisa. Spenderade ett par timmar nere på mejeriet tillsammans med henne då vi fick till lite behövligt snack och en liten fika! Jag anmälde mig även till sälenresan som är i slutet av mars nästa år! Ska straxt äta och sedan tar jag mig nog bort till Emma där även Becca befinner sig!

ONSDAG

Beger mig vidare upp till Conor där ett gäng sköna typer befinner sig! Jag hör av mig när jag kommer hem om det inte blir försent!

KÄRLEK TILL MAGNUS UGGLA


Passionsfrukt

Fula gubbar

Vår tid 1977

Staffans matematik

"Godmorgon"

Eftersom jag kom hem så pass sent igår resulterade de i att jag sov ända fram till klockan tolv idag. Om inte Hampus hade kommit in och väckt mig då hade jag nog sovit ett par timmar till. Har nog aldrig sovit så där gott tror jag haha. Riktigt skönt!

Idag har jag iallafall inte så jätte mycket inplanerat. De ända jag vet är att jag ska träffa Mallis brallis och vad som sedan händer och sker är sådant som märks, lär bli nice hur eller hur! Det känns hel konstigt att det redan börjar bli mörkt ute nu då klockan bara tre (..?) men de är väl sånt man vänjer sig vid kanske.. Mörkare tider. Iallafall, ha en bra onsdag allesammans!

04.07

Är nyss hem kommen från Malin där jag spenderat min kväll/natt med lite film tittande ( björnbröder och tur & retur ) tillsammans med henne Sigge, Otto, Conor och Coffe! Innan idag var vi tjejer i lokalen där vi städade och fixade ordning efter gårdagens braiga bravader! Min tisdag har varit toppen, hoppas eran varit detsamma! Nu måste jag sova, hör av mig imorgon, godnatt på er!


Enligt mig, riktigt bra filmer båda två!


RSS 2.0