Halloween

Hej på er! Idag har jag inte gjort allt för många knop. Bara duschat, träffat Emma och fixat lite inför kvällen! Ska snart iväg och träffa ett gäng brudar och sen ikväll väntas det lite festligheter! Hoppas ni får en bra måndagskväll! Hör av mig imorgon igen!


SÖNDAG i bokstäver

Min söndag har bland annat bestått utav match i ishallen då min bror spelade, göttigt käk hemma hos Emma och även ett chill kvällshäng hemma hos Malin tillsammans med henne, Emmy och Emma! Nu tänkte jag gosa ner mig i sängen, godnatt på er!


If I could just see you.


Storm - Lifehouse. LYSSNA!


Far away.

Gårdagen var riktigt bra. Träffade ju som sagt ( Emma har lärt mig att det stavas med g och inte med k "sakt" ) Malin då vi tog oss en runda på stan! Blev därefter god mat hemma hos henne innan jag drog mig vidare till ishallen en sväng.

Kvällen spenderades sedan hemma hos Conor tillsammans med Emma Malin Emmy och ett gäng grabbar!


LÖRDAG

Ska alldeles straxt dra iväg och träffa Malin för en runda på stan! Vad dagen mer har att bjuda på märker vi, ha en bra lördag!


Bild i repris.
En bild på Malin och mig från i somras. Saknar sommaren så galet mycket!


Nothing's changed, no one can take your place.


Stay - Miley Cyrus


2011-10-28


Två bilder från förut. Kom hem för någon timma sedan efter att ha varit och kollat på a-lags match i ishallen där även min minsta bror Lowe spelade i pausen, så himla duktig! - Tänkte iallafall strax ta och gosa ner mig under täcket och sätta på någon bra film och sedan försöka somna rätt skapligt. Hoppas ni också haft en bra start på erat höstlov! Hör av mig imorgon, godnatt på er!

-

Det har hänt rätt så mycket nu de senaste två veckorna så därför har uppdateringen varit som den har varit. Alltså inte alls bra. Har inte haft orken till att knappt äns gå in på bloggen. Jag har haft så mycket annat i huvudet och allt har bara varit så jobbigt. Men jag hade väl iallafall tänkt att jag skulle försöka komma igång med bloggandet nu igen.

Jag vet att livet inte alltid är lätt. Saker och ting går fel och det finns väl inget som varar föralltid även om det är det man verkligen önskar. Men antar att det bara är att kämpa. Kämpa för att orka. För med tiden lär det väl förhoppningsvis bli bättre..


Dans dress


Fick med mig dans dressen hem ifrån dansen igår! Äntligen typ (..?) haha. Gillar den iallafall, riktigt skön!

Låt honom veta att inget är som förr.

Det skulle ha varit 10 månader idag. Jag saknar dig så det gör ont..

.

Baby where did you go?
Did you sail away over some distant ocean?
Darling what we had
It cannot be taken
It cannot be stolen
And it won't be forgotten
No, it won't be forgotten

TORSDAG


Oanvända magtröjan från monki och svarta jeansleggings från veromoda är vad jag har gått omkring i idag!

..


Weheartit


BRB


Lite såhär såg jag ut i idag. Mina svarta haremsbyxor och en stor skön tröja!


It will not be forgotten.


Tisdags outfit 18 oktober


Svarta sköna haremsbyxor och ett vitt pösigt linne + smycken & "hästkängorna" som jag gärna kallar dom!

Jag älskar dig.

23/12-2010 - 17/10-2011
En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig.


Du var det bästa jag hade.

Måndagens outfit:


Stickad tröja, linne, shorts och tunna thigts är vad jag har spatserat runt i idag. Lite lagom skönt!


FREDAG

Har långrast nu så är hemma en sväng för att passa min lillebror. Ska om ett litet tag bort mot skolan igen för en naturkunskapslektion och slutar sedan 20 i fyra! Ikväll vankas det lite festligheter så jag vet inte om jag hinner med att uppdatera något mer idag men jag lovar att göra det om jag hinner! Annars får ni ha en toppen bra fredagskväll allesammans!

Fighting for


TORSDAG

Hej på er! Igår gick jag i skolan till klockan tre ungefär eftersom vi fick sluta tidigare då vi hade någon "friluftsliv" på idrotten, jag var på dans och träffade även Hannah ett tag så det är anledningen till att jag inte hann med att skriva något igår!

Skolan idag gick rätt fort
, hade bland annat dans och valfri idrott så det var rätt så ok! Åkte iväg en sväng med Becca efter skolan och nu har jag nästan precis kommit ut ur duschen! Ska ta mig något och äta och sätta mig framför teven ett tag tänkte jag!

Har ni haft det bra idag?

You found me


TISDAG

Idag har jag inte gjort allt för många knop. Blev ingen skola för min del så har bara varit hemma hela dagen. Har kollat på ett antal teve serier och barnprogram, ätit god mat och varit snäll och städat lite här hemma, duktig Ellinore!

Nu tänkte jag bädda upp och gosa ner mig i sängen. Försöka sova och vakna en aning piggare imorgon, godnatt på er!


All Ye


All Ye - Coffey

Cross


MÅNDAG

Efter en helt okej skoldag som till viss del bestod av att träffa Emelie som varit i Turkiet och matteprov gosade jag ner mig här hemma och satte inte foten utanför dörren. Har mått konstigt och haft ont i huvudet..  Skippade därav även dansen idag vilket jag hellst skulle velat slippa. Nu ska jag krypa ner under täcket och försöka sova. Hoppas ni alla haft en bra start på veckan, godnatt!

-


Tjockiströja


Tjockiströjan åkte på imorse då det var/ har varit en såndär "dålig dag". Så det är vad jag har gått och myst runt i idag! Rätt skönt faktiskt med tanke på det gråa och tråkiga väder vi har här i viken! Nu saknar man verkligen sommaren och sommarvärmen!

Fredag - söndag

I fredags blev det en kväll nere på mejeriet. Kollade på trofast som för övrigt var riktigt bra och träffade härliga människor! Fick även en kram av trofast som nästan gjorde min kväll, he-he. Kvällen avslutades sedan uppe på åhmans!

I går (lördag) träffade jag ett gäng med brudar, Emma Lisa Rebecca Ellinor och Emmy. Vi fixade i ordning lite tacos och hade det mysigt! Det blev även en cykelrunda fram och tillbaka genom hela Västervik. Kan ju säga att jag var skapligt trött när jag kom hem. Kollade på film tillsammans med familjen och somnade därefter gott bredvid Emma.

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att jag kollat på match i ishallen och fixat lite med plugget. Är galet trött redan nu så funderar starkt på att snart gosa ner mig under täcket och sova faktiskt! Det skulle iallafall vara riktigt skönt!

Hur har eran helg varit?


Ny design


Jag kände att det behövdes en liten förändring och det var vad det blev! Var trött på den andra så fixade till en lite mer stilren och inte så pluttrig design. Lite småsaker som fortfarande ska göras men jag gillar den! Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Snabb dagens outfit:


Rödrandig tröja veromoda / svarta jeansleggings veromoda + smycken och converse


FREDAG 7/10

Hejsan där! Som alla andra fredagar har jag en långrast på tre timmar, så på rasten drog jag och Julia ner till stan där vi åt pizza och tog en runda på stan! Jag hittade mig även en ny höst/vinter jacka! Äntligen typ.. För det behövdes verkligen! Ska nu ta och cykla iväg och möta upp två brudar. Får se hur kvällen blir men tror de kan bli kul! Hoppas ni alla får en bra fredagskväll!

Onsdag 5 oktober

Känner att det nästan bara blir tråkiga textinlägg nu för tiden, men jag ska försöka bättra mig! Idag har jag iallafall gått i skolan som bestod av 5 lektioner. Engelska, svenska, idrott, naturkunskap och dans. Rätt så okej faktiskt! Ikväll har jag varit på dans, hängt lite med Malin, kollat hockey, träffat Agaton osv. Åt alldeles precis lite god kvällsmat tillsammans med min bror och ska straxt gosa ner mig i sängen! Hoppas ni haft en toppen bra onsdag, nattinatti godnatt!

22.29

Efter att ha kollat på några teveprogram, fått lite plugg gjort och ätit en stor och galet god kanelbulle ska jag nu bädda upp sängen och krypa ner under täcket, godnatt på er!

Tisdag

Idag har jag gått i skolan till klockan fyra, haft två danspass och träffat lite sköna typer. Idag är det ju även kanelbullensdag = kanelbullar, så då är det ju nästan ett måste att äta en sådan? Det tänkte iallafall jag göra! Ska även försöka ta tag i lite plugg nu som verkligen måste göras!

Lookbook


23.16

Efter en kväll som bestått av ett danspass, träffa Julia, träffa Agaton och äta ska jag nu krypa ner under mitt sköna täcke och försöka sova! Har sovmorgon imorgon, skönt vill jag lova! Godnatt!


Fråga och svar



Svar: Köpte den på nån random affär i Kalmar för några år sedan men har även en annan lika dan som kommer från JC. Så jag kan tänka mig att det nog kanske fortfarande finns kvar sånna liknande där!

Måndag 3 oktober

Hej på er! Har bara varit hemma och tagit det lugnt sedan jag sluta skolan, ätit god mat ochså. Ska om ett tag iväg på dans och efter det träffar jag nog Julia ett litet tag och sen ska lite annat fixas ikväll. Hoppas ni alla haft en bra start på veckan än så länge, jag hör av mig lite senare!


Dagens Ella:


Svea linne Ogräs / Svarta jeansthigts Veromoda + vita låga conversen & smycken


21.28

Något plugg fick jag tyvärr inte gjort idag så det får jag försöka ta tag i någon annan dag. Träffade iallafall Julia ett tag nu ikväll vilket var behövligt! Nu ska jag ta och bädda ner mig i sängen och fortsätta kolla på sex and the city filmen, hoppas ni haft en bra helg! Godnatt på er!


Here we standing again

Igår träffade jag ju som sakt Julia, lite andra brudar och även ett gäng grabbar som vi spenderade kvällen tillsammans med! Efter en bra lördagskväll/natt som avslutades med en långpromenad tillsammans med Julia landade jag hemma i min säng efter två någon gång!

När man bara har en sak i huvudet är det svårt att konsentrera sig på allt annat.. men ska iallafall försöka plugga lite grann nu för det behövs verkligen känner jag. Hör av mig lite senare!


I Know - Tone Damli Aaberge

I'll try harder - more than ever before
Slowly I've started to trust my heart so much more
Now I know that I'm wiser I've learnt a lot from this game
Clearly I see that all we have been through has just made us stronger.




Lördag 1 oktober

Började min lördag i ishallen där jag kollade på Lowe som hade sin första hockeyträning! Därefter fixade vi i ordning tacos som satt galet fint i magen hihi. Mycket mer än sådär har jag faktiskt inte gjort än så länge idag! Ska snart träffa Julia och sedan drar vi och träffar några andra flickor från klassen och sedan får vi se vart kvällen för oss! Spår iallafall en redigt bra kväll!



Lite kort om gårkvällen:

Igår kväll var jag och kollade på hockey tillsammans med mamma och Lowe! Därefter åkte jag och mötte Malin. Vi drog oss ner till stan där vi tog oss en liten spontan promenad. Hängde även på morella ett tag och sedan drog vi oss vidare upp till åhmans där vi blandannat träffade Emma Jesper Johan Samer och lite andra sköna grabbar! Drog mig sedan hemåt runt halv 2 någon gång och fick som tur var lite sällskap en bit! Efter lite småfix här hemma somnade jag gott som en stock bredvid mamma!




RSS 2.0