cocnut tree

Idag har jag bara suttit och pluggat i stort sett hela dagen. Var dock i skolan från ett till tre då vi bakade tårta ochså men annars har tiden gått till plugg. Men i skolan lämnade jag in fyra färdiga arbeten och imorgon lämnar jag in ytteligare tre stycken som jag blev klar med nu ikväll, så nu är jag ääääntligen klar med allt plugg och det känns duktigt skönt vill ja lova!

Ska upp tidigt imorgon runt halv 6, ska packa efter som ja inte gjort det ännu och sedan tar jag bussen till Kalmar och sedan på eftermiddagen flyger jag mot Kreta - Agia Marina! Kommer bli galet nice och får ja bara hoppas på att de är super bra väder!

Min uppdatering har de senaste två veckorna varit jätte dålig men när jag kommer hem från Kreta lovar jag att de kommer bli bättre och då även med lite bilder från Kreta! Men ni får ha det så dunderbra här i Sverige för det ska iallafall jag ha!

Får se om de hinns med me något inlägg imorgon annars hörs vi när jag är hemma igen!

VIT IPHONE 4

Är med i en tävling hos "modellinglove" där man kan vinna en Iphone 4, för att komma till tävlingen klickar du HÄR!


hemma från stockholm

Efter en toppen helg uppe hos Emelina i Stockholm med en massa härliga brudar är jag nu hemma igen! Helgen har verkligen varit helt suverän då den bland annat bestått av tjejmiddag, shopping och en del galenskaper!

Kom hem runt klockan nio nu i kväll och har precis ätit kvällsmat och ska strax ta och krypa ner i sängen och sova som jag känner att jag inte har gjort allt för mycket den här helgen. Blir ju upp tidigt imorgon eftersom att det är skola igen men känner ändå att denhär "skolveckan" kommer bli rätt så lugn eftersom det bara blir en skoldag för min del då det är studiedag på tisdag, har dansuppvisning på onsdag och på torsdag drar jag mig till KRETA! Låter så galet nice i mina öron detdära!

med denna bild säger vi - godnatt!


there’s nothing left to say


rubrik

Helt slut efter morgonens aktiviteter haha.. Så har än så länge idag inte gjort sådär jätte mycket. Har bara ätit lite egenfixad mat, pluggat , varit snäll och damsugit hela lägenheten och tagit det lugnt. Känns skönt.

Har även provat min skolavslutningsklänning som jag fick hem för någon vecka sedan. Dock så har ja testat den innan men har varit osäker på om jag skulle skicka tillbaka den eller inte, men efter att jag testat den idag kände jag att jag nog inte kommer hitta någon mycket bättre än den så den får duga!

Åt alldeles precis middag och ska nu försöka plugga lite och senare sen ska jag iallafall träffa Malin och kolla lite fotboll osådär och blir även att jag sover hemma hos henne inatt!

orientering osådär

Försov mig lite imorse då ja vaknade typ halv 8 och skulle åka kvart i men ja hann bli klar på en kvart vilket var lite förvånande för att vara mig faktist! Åkte iallafall och mötte Amanda Ellen och Ebba och vi drog oss vidare ut mot Gränsö. Och satans så jobbigt det var och cykla, jobbigaste på länge. Orienteringen gick iallafall hyfsat bra, kunde kanske gått bättre men ändån!


En sån här liten figur stötte jag och Amanda på inne i skogen, och där kan man säga att jag blev rädd. Första gången i mitt liv jag ser en älg är när jag är ute i skogen och orienterar?! Riktigt läskigt men i närheten av Amanda kände ja mig lite säker hehe!

Is There No Truth In Beauty?


tisdag

Dagen idag har varit riktigt super faktist. Nationella proven i skolan gick ganska så bra, är iallafall nöjd. Har träffat Malin. Vi har varit ute och sprungit, ätit gott, snackat om en himmla massa och bara haft det sådär allmänt nice!

Imorgon är det orientering för alla nior och vår klass börjar vid klockan nio och eftersom de tar en timma att cykla ut dit blir de ju ingen sovmorgon precis. Men vi slutar iallafall efter de och de sitter ju aldrig fel! Nu är jag trött och ska sova - godnatt!

Du snurrar min värld

Blev aldrig så att jag drog ut förut även att vädret klarnade upp rätt så reällt. Jag tog istället tag i lite plugg, fick en del gjort och det känns bra. Förövrigt idag har jag bara gått i skolan där jag gjorde nationella muntliga delen i matte och någon muntlig grej i tyskan. Tog efter skolan sällskap med mina bröder hem och mycket mer än sådär har jag nog inte gjort idag!

Nu ska jag fixa iordning lite och sedan ta och krypa ner i gosiga sängen min. Imorgon väntas en skoldag med orientering, nationella i svenska, engelska och tyska och efter skolan ska jag sedan träffa min fina vän Malin! Godnatt alla fina - sov gott!


Kollade lite av pirates of the caribbean förut och denna man är ju bara föööööööör snygg! Nästan så man smäller av hehe!

fint väder sverige

Ena sekunden är de blå himmel och sol och nästa sekunden spöregnar det?! Såhär såg det iallafall ut för ungefär 10 minuter sedan då gud måste varit riktigt ledsen eller något såntdära? Haha.. Nu är de iallafall uppehåll och funderade på om jag skulle försöka dra mig utåt en sväng eller bara stanna hemma och plugga och invänta lite mera regn? Det får vi la se!



Vinn 1000kr hos H&m

Jag är med i ännu en tävling hos sepenteen där man kan vinna 1000 kronor att shoppa för på H&M, tävlingen avslutas idag så klicka dig in här och va med du också!


Time won't let me go

TJEEEEEEENARE. Befinner mig just nu i kalmar och här landade jag igår kväll, ska om ett litet tag in till stan och därefter ska vi iväg på kalas hos min lilla kusin Nicole som fyller ett år på måndag!

Ikväll ska jag åka ner till kusinerna i Karlskrona där även mamma och dom är och imorgon är de dop för min andra lilla kusin Ludvig så lär inte bli något uppdaterat. Jag vet att jag varit DÖÖÖ dålig på det nu ett tag men har inte haft dendära blogglusten alls + att mitt internet inte funkat som de ska men ska iallafall försöka komma igång ochså i veckan igen tänkte jag!

Hoppas ni alla får en toppen toppen toppen helg! Vi hörs antingen imorgon eller i början på nästa vecka!

en dagens


Ungefär så här har jag sett ut idag då det varit vrålskönt och varmt sommar väder! Shortsen kommer från veromoda, och tröjan har ja lånat av malin och till de hade jag mina vita converse! Känns som sommar redan nu vilket man bara kan gillagillagilla!

wolves of the sea

Sitter här med mitt huvud som nästan sprängs. Har världens huvudvärk så jag inte redigt vet vart jag ska ta vägen. Men känns som att bästa stället nog är sängen så det är nog där jag hamnar om en pyttepyttestund.

Skolan gick iallafall bra idag. Vi hade två lektioner som blev inställda så på rasten drog jag ebba och amanda hem till mig en sväng och sedan tillbaka till skolan och därefter hade jag bara en lektion på 40 minuter och sedan slutade jag vid två eftersom min sista lektion också var inställd och det satt ju inte helt helt fel hehe. Har sedan bara varit hemma idag eftersom jag inte mått sådär toppen bra. Malin kom iallafall hem till mig nu ikväll då de blev en hel drös med snack oså som alltid är lika trevlans.

Nu ser ja suddigt och javetintevad så ska bädda upp sängen och krypa ner där och så hoppas ja att mitt huvud mår en aning bättre imorgon. Har ju massa genrep ochså imorgon och de får ja ju gärna inte missa! Hoppas ni alla haft en bra dag - godnatt & sov så gott!


med dessa två bilder säger jag - godnatt!


20110427

RSS 2.0