Gläntan med ES11

Två dagar ute på gläntan tillsammans med klassen var faktiskt kul. Överallt spelades det musik, folk sjöng och allt var toppen. Fick lära känna alla på ett helt annat sett än att bara umgås i skolan!








30/8-2011


A flag white as snow.

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen min eftersom den ser väldigt lockande ut. Är så galet trött så ögonen nästan stängs ihop.. Såg en del av filmen "Arn-Tempelriddaren" förut och om jag får säga det själv så tycker jag faktiskt att den är galet bra! Galet snygg är han också för den delen! Hoppas ni haft en toppenbra lördag, kan iallafall inte påstå att min har varit mycket sämre! Godnatt på er!

Lite nytt:


Dom här toppenbra skorna fick jag med mig hem för endast 600 kronor då det var halva priset!

Fick även med mig en träningsdress hem. Bra nu till hösten då de inte är lika varmt ute längre!


"Resten av ditt liv."

Hej på er! Min lördag har varit lugn men bra! Jag har varit nere i stan tillsammans med familjen då jag införskaffade mig träningsskor, träningsdress och två stycken halsdukar. Jag har ätit god pizza. Jag har lekt med min bror ute i det sköna vädret. Jag har färgat mitt hår mörkare ännu en gång och jag är nöjd. Nu ska jag avsluta min lördag med familjen framför teven med lite godsaker på bordet!


Fest hos Mange

Day 02 – your least favorite song

26 augusti 2011

Min kväll igår spenderade jag till stor del ute i regnet då jag var och kollade på Agaton som hade match! Tog mig sedan hem och avslutade kvällen med lite god kvällsmat innan jag somnade. En vecka i skolan har redan gått och bara det tycker jag har gått riktigt fort, men galet skönt med helg nu!

Var för nån timme sedan iväg med Emma och mamma då jag köpte grejer till skolan och la även undan ett par skor som jag troligtvis införskaffar mig imorgon! Ikväll ska jag inte gör allt för mycket, vara hemma och ta det lugnt med familjen, Linnea och Emma är även här så hela familjen är samlad!


Dagens outfirre:


Vitt linne JC / Svarta jeansleggings Veromoda / Tub bh Cubus / Vita converse + smycken


Björnstammen


Vart jag mig i världen vänder
Allting kommer bli bra


"What's stopping you?"



8 månader, jag älskar dig ♥


22 augusti 2011

Första dagen i skolan var faktist helt okej. Efter skolan träffade jag pappa som var på besök i viken då vi åt lite god lunch ochså. Träffade sedan Agaton och Filip en stund och därefter mötte jag upp Emma Lisa Emma och Malin! Vi tog oss blandannat en runda på stan där jag hittade mig ett par strumpbyxor och även en annan grej jag ska hämta imorgon som jag även visar er då! - Godnatt!


Dagens Ella:


Skorna och tröjan är nytt och även mobilväskan och shortsen har jag "gjort" själv.


When the children cry

Day 01 – your favorite song

"Utan dina andetag."

Min mallis var förbi här en sväng alldeles nyss, alltid lika trevligt med fin besök! Nu ska jag göra mig lite kvällsmat och sedan fixa lite smått innan jag gosar ner mig i sängen lite tidigare idag!


<-- den kör vi på

Day 01 – your favorite song
Day 02 – your least favorite song
Day 03 – a song that makes you happy
Day 04 – a song that makes you sad
Day 05 – a song that reminds you of someone
Day 06 – a song that reminds you of somewhere
Day 07 – a song that reminds you of a certain event
Day 08 – a song that you know all the words to
Day 09 – a song that you can dance to
Day 10 – a song that makes you fall asleep
Day 11 – a song from your favorite band
Day 12 – a song from a band you hate
Day 13 – a song that is a guilty pleasure
Day 14 – a song that no one would expect you to love
Day 15 – a song that describes you
Day 16 – a song that you used to love but now hate
Day 17 – a song that you hear often on the radio
Day 18 – a song that you wish you heard on the radio
Day 19 – a song from your favorite album
Day 20 – a song that you listen to when you’re angry
Day 21 – a song that you listen to when you’re happy
Day 22 – a song that you listen to when you’re sad
Day 23 – a song that you want to play at your wedding
Day 24 – a song that you want to play at your funeral
Day 25 – a song that makes you laugh
Day 26 – a song that you can play on an instrument
Day 27 – a song that you wish you could play
Day 28 – a song that makes you feel guilty
Day 29 – a song from your childhood
Day 30 – your favorite song at this time last yea

Linne med knappar:


Ett linne som passar till det mesta. Från Monki för 100 riksdaler.


When the stars go blue

Where do you go when you're lonely?
Where do you go when the stars go blue?


12.30

Godmorgon! Emma kom till mig imorse och undrade om jag skulle hänga med ut och gå och även att jag precis vaknat och var dundertrött följde jag med och skönt som tusingen var det! Nu har jag precis käkat god frukost och ska ta och fixa i ordning lite tänkte jag. Hör av mig om ett tag igen!

"Jag fick låna en ängel."

Idag har jag varit med familjen i Linköping. Idag har jag köpt lite nya grejer som ska få flytta in i min garderob. Idag har jag träffat suveräna brudar. Idag har jag ätit gottigottgott. Idag har jag kollat på film. Idag har jag varit glad. Det där är lite av vad min braiga dag har bestått av.

Imorgon är det sista dagen innan skolan börjar. Jag ska träffa min absolut bästa så bättre avslut kan de inte bli! Hoppas ni alla haft en fin lördag! Nu ska jag krypa ner i min säng - godnatt på er!

Ny header, vad tycker ni?


Den innan..

..och den nya, tryck f5 om ni inte ser!

Let me be myself.


Weheartit


Skratta är Sandra bra på

En gammal video Sandra visade mig nyss. Man blir ju bara så gaaaaalet glad av allt Sandras skratt!


"To win my love."

Men gud vad fint väder vi har idag! Eller kanske inte va? Det bara regnar och regnar, just för att man planerat in lite roligheter idag, typiskt! Aja finns inte så mycket att göra när inte vädergudarna är med oss haha.. Agaton drog iallafall för ett tag sedan och tror faktist inte jag ska göra allt för många knop idag! Ska snart äta och sedan tror jag nog att jag sätter på en film eller något sånt! Mycket annat finns de väl inte och göra när regnet öser ner, men att bara vara hemma och ta de lugnt kan också vara skönt ibland! Eller det tycker jag iallafall, finns ju dom som inte gör.


En början på filmen "Rosa the movie" som vi kollade på igår - gudars vad jag älskar dom filmerna!

Ear cuff


Den här fick jag med mig hem från Kalmar, den är snyggare på och jag gillar den!
Kommer från Glitter, 49.50:-


"Fear of the dark."

Hej på er! Kursen gick bra, blev dock väldigt trött av att bara sitta stilla i typ tre och en halv timma haha.. Ikväll har jag iallafall träffat Emma och Malin ett tag och bara snackat oså vilket alltid är lika skönt! Snart kommer Agaton hit så natten spenderar jag tillsammans med honom!


Linne med text


Från H&M, 49.50:-


Två bilder från Kalmar:


Grymma flickor - 20110813


"Into the world i knew."

Träffade Malin ett tag igår då vi snackade och lite sådär eftersom vi inte setts på rätt länge, var skönt att få träffa flickan igen! Åkte iallafall därefter hem till Agaton där jag stannade över natten. Vi kollade på filmen "Sammys äventyr" som bara var för gullig och även någon skräckfilm!

I morse vaknade vi rätt så tidigt. Vi hann med att spela lite spel och ha det trevlans innan mina ben traskade sig hemåt! Nu har jag precis bakat och ska väl ta mig en liten fika tillsammans med mamma innan jag drar mig utåt och möter Malin och därefter trampar vi ner till Slip och möter Amanda och sedan väntar en körskolekurs (eller vad de nu kallas)! Hoppas ni har/får en toppen dag!
 

Så galet gullig pojk!


Stickad kofta


Den är mer rödaktig i verkligheten. Från H&M 299:-


To find myself someday.


Ett stycke skor:


Jag har alltid problem med att hitta snygga skor som passar mina "jättestora" fötter.. men igår hade jag faktist turen med mig och hittade ett par snyggingar i storlek 35, gissa om jag blev glad? Dock är dom ändå lite stora men med en sula i eller med en tjockare strumpa sitter dom perfa!

Skorna är från dinsko, 699:-


Keep on walking

Min dator funkar faktist igen och det är jag glad för! Ikväll har jag bara stökat runt lite i rummet, ätit vofflor med familjen och bara tagit det lugnt! Nu hade jag tänkt att gosa ner mig i min sängen och sova för galet trött är jag kan jag lova haha.. Hoppas ni har de toppenbra - godnatt!


ny brun halsduk



Denna gobiten fick jag blandannat med mig hem från Kalmar! Gillar färgen på den skarpt och jag kommer troligtvis att använda den ganska så flitigt i höst ochsådär skulle jag tro!

Göteborg - måndag och tisdag:

I går (måndag) åkte jag Agaton och pappa som sakt upp till Göteborg. Vi gick på Liseberg, vi åkte Atmosfear som var vrålkul, vi åt god mat och vi hade det bara allmänt galet kul bland alla karuseller! Idag innan vi åkte hemmåt igen gick vi en runda på stan där jag införskaffade mig lite nytt som jag ska försöka visa nu i dagarna tänkte jag!
Hade iallafall två toppen dagar även i Göteborg tillsammans med världens bästa ♥



20110815


"tjena tjena årets solbränna"

Stadsfesten nere i Kalmar (torsdag-söndag) tillsammans med mina galet fina brudar var toppentoppen! Shopping, festande, karuseller, långboard åkning och filmmys är lite av de saker dagarna bjöd på! Bilder blev det tyvärr dåligt med men äsch kul hade vi iallafall! 


Mobilbloggar

Hej på er! Hoppas eran dag varit toppen, min har väl på ett ungefär varit det iallafall! Ligger nergosad i min säng just nu och hade tänkt sova lite tidigare ikväll så tänkte bara skriva lite här bara föratt he-he. Imorgon drar vi ner mot kälmäär och jag är lite sådär lagom taggad! Och bara för att det här inlägget var sådär dunder intressant säger jag nu - godnatt!

If you are where you wanna be.


Rubrik rubrik rubrik

I lördags eller något (..?) sa jag till pappa att min dator funkade jätte bra och det ångrar jag faktist att jag gjorde. För i förrgår blev min dator helt konstig och det slutade sedan med att den slutade fungera helt och hållet, den kraschade eller hur folk brukar säga? Så jag har alltså ingen dator längre. Vet inte hur jag ska klara mig utan den haha men om jag har tur får jag låna pappas lilla dator sålänge tills jag kan köpa mig någon ny om det inte är så att något snille kan laga den åt mig, vilket jag inte tror tyvärr *sad face* haha.. Aja tyckte ni behövde veta de eftersom jag inte kommer kunna blogga så speciellt mycket och det kommer därför bli dålig uppdatering igen. 

Imorgon åker jag ner till Kalmar med några brudar och stannar där tills på söndag, därefter drar jag mig upp till Götet tillsammans med Agaton och pappa så är hemma på tisdag eller något sånt igen! 



Sitter just nu hemma hos Agaton och ska väl om ett tag dra in till stan ochsådär. Får se vad dagen har att bjuda på men ska iallafall hem rätt tidigt idag så jag hinner packa ochså så jag inte är ute i sista sekund som alltid annars, för då slutar det alltid med att jag glömmer något haha. 

Nu väntar frukost --> vi hörs när vi hörs!

Ibland är du för bra flickan!


Bild i "repris" 2011-08-05

Ur usel uppdatering - jag vet.

Anledningen till att jag inte bloggat ochsådär nu i veckan är för att jag varit nere i Karlskrona och jobbat igen. Men nu är mina sommarjobbs veckor över och det känns faktist galet bra! Det känns dock inte lika bra att sommaren snart är slut?! Tiden bara springer iväg nu för tiden.. Så här fort gick inte tiden förr, för typ några år sedan eller något(..?) eller vad säger ni? Aja hade iallafall ännu en toppen vecka nere i Karlskrona/Rödeby tillsammans med bästakusinen. Så kan inte påstå att jobbet varit sådär jätte tråkigt precis, men jobbigt har det varit vissa stunder, men det är väl så de ska va eller hur? 

Slutade ju iallafall jobba i fredags och jag åkte då upp till Kalmar för att träffa pappa ochså. Vi gick bland annat och lyssnade på Europe som spelade vilket var trevligt! Pappa sjussade sedan hem mig på lördagen eftersom jag köpt med mig lite grejer hem till rummet som nu nästan är helt färdigfixat! Träffade Emma och Lisa i Lördags också när jag kom hem, vi kollade på filmen "Sydney White" ochsådär. Blev även någon promenad och behövligt snack med Emma senare på kvällen!

Igår (söndag) var jag bara hemma hela dagen, fixade i mitt rum som näst intill är klart nu, bara lite små plock kvar. Kan visa en bild på hur det ser ut när det är klart eller något sånt, glömde dock ta kort på hur det såg ut innan men resultatet kan ni iallafall få se he-he! Min saknade pojk kom även till mig senare på kvällen vilket var trevlans! 

Nu har jag iallafall gjort mig hemma stadd igen eller hur man nu ska säga! Gick upp tidigt tidigt idag för att åka till frisören och klippa mig så nu är jag nyklippt och det känns bra! Bara färgningen som saknas! Men de ska fixas till nu i dagarna tänkte jag!

RSS 2.0