Lite nykomlingar:


Wesc hörlurarna blev ett av två köp i Stockholm!

Två nya berlock - A:et fick jag av min pojk och korset köpte jag i Stockholm.

Get on the floor, what are you waiting for?


Drar mig till Emma nu dit även lite andra männikskor kommer,
hoppas på en galen kväll med lite bättre avslut än gårdagen för min del!

Svävar fram i Stockholm stad

Har inte bloggat något nu under några dagar eftersom jag varit uppe i huvudstaden tillsammans med Agaton och hans familj! Hade tre superduper dagar då vi bland annat var på allsång på skansen och grönalund! Smart som jag var glömde jag min kamera hemma så några bilder fick jag tyvärr inte med mig hem. Sedan jag kom hem i onsdags har jag sakt hejdå till min pojke som ja inte kommer träffa på nästan två veckor nu eftersom jag åker och jobbar på måndag igen, jag har träffat två fina flickor, Malin och Emma, kollat någon vrålbra film och myst tillet lite! Nu är jag hemma och hade tänkt sova så vi hörs kanske imorgon eller något sånt, godnatt på er!

Tre bilder från idag






Förut idag mötte jag upp ett gäng sköna brudar, Emma Lisa Emmy Malin och Rebecca då vi tog oss ett glass häng på Corner. Vi cyklade sedan vidare till Willys och därefter hem till Lisa där Emma bland annat färgade sitt hår som blev vrål nice!

Fredags outfit och en dagens:


I fredags såg jag ut lite såhär - Shorts Veromoda / Linne Bikbok / Vita converse


Dethär är vad jag har gått omkring i idag - Byxdress Ginatricot / Röda converse

Fem bilder från kvällen/natten ute i husvagen:


"Du var stjärnan som föll ifrån himlen ner till jorden utan dig vore jag bara en av miljoner."


7 månader ♥

Ain't no mountain high enough

Igår träffade jag Emma, Lisa och Emmy och vi fixade mat och sådär inför kvällen innan vi sedan drog oss ut till nån camping i Piperskärr där även ett gäng grabbar var. Vädret blev ju till viss del kaos ett tag men var ändå rätt så mysigt samtidigt som jag var en aning rädd då det åskade som attsingen haha men hade iallafall en vråål bra kväll/natt. Drog hem vid 3 någon gång då Emmas mamma var snäll och hämta oss! Några bilder oså från kvällen kommer upp så fort jag fått dom utav Emma!

Har fått höra att min blogg har blivit konstig med inlägg ochsådär och varför den har de vet jag inte. För mig som använder Mozilla Firefox är det helt normalt men i dom andra webbläsarna är de typ kaos (..?) Men ska försöka fixa till det på något sett för sådär ska det inte få se ut länge till!


Where dreams go to die


Var ute och åt med famlijen nere i stan förut vilket var trevligt och har sedan dess bara varit hemma och fixat lite smått och ska strax dra mig utåt och träffa Emma och sedan även Lisa tror jag! Får se hur kvällen blir för det är fortfarande rätt så oklart, men vi hörs nog senare iallafall!

Du snurrar min värld


"Du får mig känna så här, du tar mig till en ny värld."

Tävling hos fotomojjet - Vinn ett smycke

Jag är med i en tävling hos fotomojjet där man kan vinna ett snyggt smycke. Va med du också? För att du ska komma till tävlingen klickar du HÄR! Tävlingen avslutas på söndag den 24 juli.

We are jumping all over, all over the world


weheartit

Vart har sommaren tagit vägen?

Idag har jag inte gjort annat än att bara vara inne, fixa lite smått med bloggen, ätit god mat och god paj, duschat och bara lyssnat på bra musik och undrat vart sommaren tagit vägen? Vi har sommarlov men solen har man knappt sett den senaste tiden vilket är galet tråkigt. Men man får helt klart göra det bästa av sommaren ändå och vädret får ju bli de där lilla pluset i kanten om de skulle vilja bli bättre vilket jag hoppas på och det tror jag att många andra också gör! Eller hur?

Ett svar på en anonym fråga:


Jag färgade ju håret hos frisören och vad det var för färger dom använde vet jag faktist inte men det blev iallafall mellanbrunt ungefär och sen nu har de tappat mycket färg ochså på grund av att jag var blond innan och därför släpper färgen väldigt fort så nu är väl mitt hår nästan cendre färgat, alltså nästan min rediga hårfärg vilket jag vill ha, så svaret på din fråga är nog cendre!

Tre stycken pizzabilder från gårdagen



Gårdagen spenderade jag tillsammans med Emma, Lisa och 8 sköna grabbar och 5 av dom finns på bilderna över. Vi drog oss ett pizzahäng och var sedan hemma hos Otto den större delen av kvällen där det bland annat lagades lite mat och spelades kort ochsådär då även Emmy och Tess var förbi ett tag och det var även tänkt att vi skulle sova där men jag och Emma drog istället hem vid halv 3 någon gång och vi somnade sedan göttans i min säng efter lite snack ochså!

Såhär har jag spatserat runt idag:




Shorts HM / Linne HM / Armband Thomas Sabo + kors ring från Gina Tricot / vita converse

I just wanna run

Har haft min pojk här några timmar nu ikväll och även en stund förut idag, så min dag har faktist varit bra trotts att jag bara varit hemma hela dagen. Har inte mått primaballerina så var skönt att bara lata sig lite hemma faktist! Fick nyss reda på att jag ska till frisören imorgon vid nio och de hade jag totalt glömt bort så känner att jag måste sova nu för att orka upp om jag äns kommer göra de haha.. Hoppas ni haft en finfin dag trotts det tråkiga regn vädret som varit - godnatt på er!

Såhära myser jag runt idag - i min nya one piece:


11.57 - Godmorgon på er!

Vaknade för någon halvtimme sedan och inatt har jag faktist sovit riktigt riktigt gott och längre än vad jag brukar! Har ju inte blivit sådär jätte mycket sömn nu under vis så va skönt att få sova ut - i min egna säng och ensam!

Nu hade jag tänkt att ta och göra mig lite frukost och sedan sätta mig vid teven ett tag!

girls just wanna have fun


2 bilder från gårdagen - Vi började några tjejer hemma hos mig (dom på bilderna + elin och rebecca) och drog senare neråt stan, kvällen blev galen och duktigt rolig så som det ska va! Blev även bjuden på pizza litesådära mitt i natten haha!

Tycker faktist att vis blev galet lyckat iår,
har haft dunder kul. Lite synd att de inte är sånt "drag" i viken lite oftare!

Lite så här såg jag ut igår:


Fyra bilder från igår - visdag 2






galet va ni är grymma flickor

Born to make you happy

Första visdagen för iår spenderade jag tillsammans med ett gäng sköna människor och kan säga att kvällen faktiskt var helt okej men vädret var ju dock inte det bästa precis men vi får hoppas på bättre väder idag! Fick iallafall två nattgäster hos mig inatt och vi kollade bland annat på Lejonkungen som jag nog inte sett sedan jag var liten tror jag men FYYYYY så bra den är! Somnade inte förrän sentsentsent imorse så är inte den piggaste just nu men äsch! Nu ska jag ta och spela lite Guitar Hero med min bror och därefter ska jag ta mig en dusch och sedan kommer Emma hit tror jag! Vi hörs lite senare!



Harry Potter och dödsreklikerna del 2


Var på bio igårkväll tillsammans med Malin, Agaton och lite andra sköna grabbar. Kollade andra och sista delen av Harry Potter och ni måste se den om ni inte redan gjort de, för den var grym! Lite tråkigt att det var sista filmen tycker jag..

Thomas Sabo armband


Detta fick jag med mig hem från stan igår och det lilla "M"et fick jag utav min grymma vän Malin ♥

Nu drar jag hem till denna saknade filurisen!



Always be strong

Nu tänkte jag fixa i ordning lite och sedan krypa ner i sängen. Imorgon ska jag äntligen få träffa min saknade lilla sak som kommer hem, där snackar vi om nice! Men nu stängs snart mina ögonlock så sova är va min kropp vill göra - godnatt på er!

Kalmar 8 - 11 juli

I fredags åkte jag ju ner till Kalmar där vi firade pappa som fyllde år, vi åt goda tårtor och allt sånt där som hör till. På lördagen drog vi "pappa familjen" ut och solade och badade på nån härlig strand och senare på kvällen kom min pojke som jag inte hade träffat på 3 hela veckor. På söndagen tog vi oss en runda på stan, vi käkade glass i hamnen, grillade, gick på bio "Super 8" och tog oss även nån promenad och lite sådär. På måndagen drog vi sedan rätt tidigt med bussen hem till Västervik!


Två bilder från helgen som var galet nice!


Filmen var vrål bra, eller iallafall enligt mig, så som ja brukar säga "ni som inte sett den, se den!" ni kommer inte ångra er!

Två stycken bilder från kanot


Bilderna är lånade av Moa, hoppas de va ok!

The moment i met you

Är nästan nyss hemkommen från kanot där jag varit och badat tillsammans med Ellen, Ebba, Amanda och Moa, nice därva! Nu är jag hemma igen och ska vilken sekund som helst ut en stund med mina bröder så vi hörs lite senare!

Ny header

Fick något litet "ryck" förut och bestämde mig för att göra en ny header baraföratt och kände faktist att de va på tiden att fixa någon lite annorlundare än dom andra tråkiga som varit nu ett tag så denna får duga!
Den "gamla":


Den nya och tillfälliga:

Found a way

Nu ska jag gosa ner mig i Emmas säng bredvid henne efter att vi i kväll blandannat kollat på film "The Back up Plan", ätit lite göttigt, umgåtts med några grabbar och även tagit oss ett nattdopp vilket var galet skönt! Godnatt på er!

18 juni - grillning hemma hos Ellinor








torsdag sjunde juli

Sitter hemma hos Emma nu efter några timmars sol och bad ute på lysing, galet skönt! Ska strax bege mig hem och äta osådär tänkte jag och sedan får jag se vart dagen för mig! Ska iallafall packa och lite så eftersom jag åker till Kalmar imorgon för att bland annat fira pappa som fyller år. Så kommer stanna där tills på måndag eller något sånt dära tror jag!


Ellinore Emma Linnéa, ♥


Insidious

Träffade tre grymma flickor ikväll, Emma Lisa och Becca och våran kväll bestod dels av skräck filmen insidious! Filmen var vrålbra och för dom som inte sett den säger jag bara se den! Nu tänkte jag gosa ner mig i sängen min - godnatt!


Now and forever

Som jag trodde så blev gårdagen redigt toppen, träffade ju Sandra nere i stan då vi tog oss en glass och satte oss på bryggan i hamnen och snackade om allt mellan himmel och jord! Det fanns en känsla som gjorde att det faktist nästintill kändes som förr. Emma kom även förbi och gjorde oss sällskap ett tag!

Senare drog jag tillsammans med Emma ut till lysing en snabbis och därefter träffade vi några grabbar som vi spenderade kvällen med. Innan jag drog hem landade jag hemma hos Emma där vi myste lite med pannkakor jordgubbar och glass!

Låg sedan och pratade med min pojk i någon timme innan jag somnade riktigt gott på min kudde!


Tisdag 5 juli 2011

Nu ska jag vilken sekund som hellst sätta mig på cyklen och trampa ner till stan där jag ska träffa Sandra som jag nog inte träffat på evigheter ungefär, vädret är på topp och tror faktiskt att resten av dagen blir lika så!


Hemma i viken

Åkte från Karlskrona imorse vid 8 ungefär och kom till Kalmar vid halv 10. Träffade pappa, fikade hos farmor och lite så innan jag sedan tog bussen hem vid halv 4! Så nu är jag iallafall hemma igen efter två sjukt bra veckor nere hos mina kusiner!

Nu hade jag tänkt gosa ner mig i min säng som jag saknat lite granna så jag lägger upp bilder ochsådära så fort jag får tid oså imorgon eller något sånt för nu är jag alldeles för trött! Godnatt på er!

Ny mobil - HTC Wildfire S

Den hära lilla godbiten blev faktiskt min idag! Kan inte annat än gilla den rackaren!

Fredag och sommarlov!

Nu så är mina två jobbveckor avklarade och om jag ska vara ärlig är jag faktist nästan helt slut. Har nog inte varit så här trött på ja vet inte hur länge, men det gäller ju att jobba för sina pengar och det är vad jag har gjort! Nu har även jag äntligen fått sommarlov på riktigt och det ska bli så galet skönt kan jag lova er! Stannar kvar här nere i några dagar extra eftersom att Alexandra min kusin konfirmerar sig på söndag och då stannar jag ju självklart kvar här nere tills dess, så är hemma på söndag kväll eller på måndag någon gång och då ska jag försöka ta mig tid till bloggen ochsådär som jag sakt! Ligger just nu i Amandas mysiga säng tillsammans med henne och bara pratar i väntan på att maten ska bli klar, och ikväll blir det grillat och det kan man ju inte annat än bara gilla eller hur? hehe! Hoppas ni mår bra, vi hörs antingen något mer i helgen eller när jag är hemma igen!

RSS 2.0